Justin Timberlake bekent schuld aan rijden onder invloed en ontsnapt zo aan gevangenisstraf

Superster Justin Timberlake (43) heeft een deal gesloten met de openbaar aanklager in de zaak van rijden onder invloed. De zanger heeft schuld bekend aan een verkeersovertreding, waardoor hij er niet meer voor wordt vervolgd. Volgens entertainmentsites ‘TMZ’ en ‘Deadline’ moet Timberlake wel een boete betalen. 

Meer krantenkoppen in België

“De wet is de wet”: wordt ex-burgemeester van Moorslede Ward Vergote van de lijst gehaald?

De wegens belangenneming geschorste ex-burgemeester van Moorslede Ward Vergote (VISIE) wordt mogelijk geschrapt van de lijst van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Zijn veroordeling maakt hem volgens het Lokaal en Provinciaal Kiesdecreet onverkiesbaar. Vergote staat op de lijst als lijstduwer. “De wet moet gevolgd worden”, zegt oppositiepartij N-VA Plus.
The post “De wet is de wet”:

Lees meer »

Dodental door noodweer in Centraal-Europa loopt op tot 21

Het noodweer in Centraal- en Oost-Europa is nog niet achter de rug. De situatie in het zwaar getroffen grensgebied tussen Polen en Tsjechië is weliswaar verbeterd, maar stroomafwaarts wordt nu gevreesd voor nieuwe overstromingen. Vooral in Wroclaw (Polen) aan de Oder en in Bratislava (Slovakije) en Boedapest (Hongarije) aan de Donau wordt de adem ingehouden. Inwoners van het Poolse stadje

Lees meer »

Dit is de eerste foto van het wrak van de verongelukte Titan

Op de hoorzitting over de ramp met de Titan zijn voor het eerst beelden getoond van het wrak van de experimentele onderzeeër. “Hier is alles in orde”, waren de laatste woorden van de bemanning aan het basisschip. Kort nadien implodeerde het vaartuig. Niemand van de vijf opvarenden overleefde het.

Lees meer »

OPINIE – Leven met een deadline: “Elke euro die je in jeugdwerk investeert, verdien je gegarandeerd terug”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

Oliver (24) koopt eiland voor een prikje, maar moet hard werken om er te kunnen wonen: “Er is niets te zien, alleen bomen, mos en gras”

Oliver Russel (24) droomt van zijn eigen eiland. Maar daar moet twintiger met dubbele nationaliteit – hij is Amerikaans en Fins – hard voor werken. Het eiland heeft hij al: in maart 2024 kocht hij samen met zijn vriendin een eigen stukje paradijs op zo’n twee uur rijden van Helsinki. “Voor minder dan een voorschot voor een huis”, aldus de

Lees meer »

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd eran verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »

KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp

Het jaarlijkse kamp van de Pittemse afdeling van de KAJ vond plaats in Teuven, een dorp dat dicht bij het bekende drielandenpunt gelegen is.
The post KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde editie van Tuimelaere Classic

Wielerclub De Blauwe Tornado’s organiseerde de derde editie van de Tuimelaere Classic. Langs de Oude Heirweg in Moorslede stonden verschillende wielerwedstrijden op het programma. De organisatoren openden ook een zomerbar. De koersen kaderden binnen de wedstrijden van de Landelijke Wielrijders Unie. In totaal waren er drie verschillende wedstrijden. De voorbije jaren werd Anna Grymonprez, de
The post Derde editie

Lees meer »

Post Title

Er hangt een 74-jarige man uit Waregem een boete van 8.000 euro boven het hoofd omdat hij een twintigtal beschermde vogels hield in zijn volière. Volgens zijn advocaat ving hij die niet zelf, maar nam hij die over van zijn overleden schoonbroer. “Het is een raadsel waarom mijn cliënt hiervoor gedagvaard werd.”
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger zegt commandant van Islamitische Jihad gedood te hebben

Het Israëlische leger (IDF) heeft naar eigen zeggen in de humanitaire zone in Khan Younis een belangrijke commandant van de Palestijnse terreurorganisatie Islamitische Jihad gedood. Ahmed Aish Salame al-Hashash was verantwoordelijk voor raketaanvallen vanuit de humanitaire zone op Israëlisch grondgebied, zegt het IDF. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Hoe groot is agressieprobleem in onze gevangenissen? “Gewelddadige incidenten zijn er zeldzaam”

Gewelddadige incidenten in de gevangenis, zoals de aanval in het arresthuis van Antwerpen, zijn zeldzaam. Dat zegt doctoraatsonderzoeker Lorenz Pardon. En dat is vooral te danken aan het personeel van de gevangenis. Maar incidenten in de gevangenis volledig vermijden, is bijna onmogelijk. "Wij zijn de mensen die slecht nieuws moeten brengen, dus wij staan op de eerste rij", vertelt een

Lees meer »