Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede

Dinsdag werd met een eerste kolomzetting het startschot gegeven van bedrijvenpark ‘Steenpoort’ langs de Bruggesteenweg in Gits. Het gaat om een project van LCV Real Estate, de vastgoedvennootschap van Willy Naessens en Dirk Deroose.

De nieuwe ontwikkeling ligt ongeveer tussen Turbo’s Hoet en de site van autodealer Dex in. De locatie werd niet toevallig gekozen. “De Bruggesteenweg heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijk economisch knooppunt. Bedrijven die zich hier vestigen, profiteren van uitstekende verkeersverbindingen naar zowel de E403 als de E40?, aldus de ontwikkelaar.

Naar aanleiding van de eerste kolomzetting werd dinsdag ter plaatse een eerste netwerkevent georganiseerd, met ruim vijftig aanwezigen. Het project bestaat uit twee duurzame, moderne bedrijfsverzamelgebouwen met in totaal 24 units, variërend in oppervlakte van 144m² tot 720m², die zowel te koop als te huur worden aangeboden. Opvallend is dat er nu al negen units zijn verkocht, ook al staat er nog geen gebouw.

The post Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dorpsfestival ‘Ontdek Geluwe Ontdekt’ voor de eerste keer driedaagse: “Nooit eerder zo’n feesttent”

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 september vindt de vierde editie plaats van ‘Ontdek Geluwe Ontdekt’, een gezellig dorpsfestival. Eerst in gc Geluwe en daarna in een feesttent op de Sint-Denijsplaats. Het programma van deze driedaagse ligt al enige tijd helemaal vast.
The post Dorpsfestival ‘Ontdek Geluwe Ontdekt’ voor de eerste keer driedaagse: “Nooit eerder zo’n feesttent”

Lees meer »

Boezemvrienden Amel (19) en Junior (19) sterven naast elkaar tijdens dramatisch ongeval: “Als het kon, waren ze altijd samen”

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem, in West-Vlaanderen. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het

Lees meer »

België stuurt zo’n 500 tenten naar Gaza om de winter door te komen

Op de luchthaven van Melsbroek is een vliegtuig met 511 tenten aan boord naar Gaza vertrokken. Het gaat om een B-FAST-missie. De tenten moeten ontheemde Palestijnen een onderdak bieden voor de komende winter. Intussen zijn op de Westelijke Jordaanoever 5 Palestijnen gedood na een Israëlische luchtaanval. Het Israëlische leger meldt ook dat 2 piloten zijn omgekomen bij een helikopterongeluk.

Lees meer »

242.000 euro kwijt in amper enkele weken: hoe Bulgaarse criminelen bedrijf oplichtten met amper één telefoontje

In de Kortrijkse rechtbank werd een celstraf van acht maanden gevraagd voor drie Bulgaren die beticht worden van oplichting. In 2017 legden ze een bedrijf in de luren, waarna ze in drie stortingen 242.000 euro overschreven op een valse rekening. “We probeerden het geld nog te blokkeren, maar het was al weg.”
The post 242.000 euro kwijt in amper

Lees meer »

Tachtigjarigen van Sint-Eloois-Vijve komen bijeen

Onlangs verzamelden de 80-jarigen die het lager onderwijs in Sint-Eloois-Vijve hebben gevolgd. In de Boudin-Brasserie mochten ze genieten van een lekker feestmaal en een gezellig samenzijn. Op de foto herkennen we: Roland Amez, Rita Deborggraeve, Marie-Rose Decabooter, Lucienne Demunter, Francine Destoop, Frans Destoop, Anita Devos, Edith Fourneau, Hervé Haeck, Anselme Lambrecht, André Lavaert, Romain Mestdag
The post Tachtigjarigen van

Lees meer »

Storm Boris kost leven aan vier mensen na overstroming door zware regenval in Roemenië, eerste dorpen geëvacueerd in Polen, Tsjechië en Oostenrijk

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

Moorsleeds barbecueteam mag deelnemen aan het WK in de VS: “De ultieme natte droom van iedere barbecueër”

Moorsledenaars Yngwie Leenknegt en Ruben Dejaeghere, José Seynaeve uit Lombardsijde en Sam Timmermans uit Tielt nemen op 11 en 12 oktober deel aan het wereldkampioenschap barbecueën in de Verenigde Staten. Het Just Wing It Barbecue Team bestaat nog maar een drietal jaar, maar de vrienden wisten al een belangrijke wedstrijd in Nederland te winnen. Dankzij die overwinning staat het team

Lees meer »