Will Jennings, tekstschrijver van ‘Titanic’-klassieker ‘My heart will go on’, overleden

Meervoudig Grammy- en Oscar-winnaar Will Jennings is afgelopen vrijdag op 80-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse tekstschrijver was het muzikale brein achter wereldhits zoals Up where we belong en My heart will go on, van de Titanic-soundtrack.

 

Meer krantenkoppen in België

KWS Oudenburg heeft iets recht te zetten

Na 2-0-verlies bij Ingelmunster deed KWS Oudenburg (2A) thuis tegen Loppem wat moet. Winnen, zelfs met duidelijke cijfers (4-0). Zondag komt het punteloze Daring Brugge op bezoek. Kris Mahieu (35) verwacht een pittig duel. Halfweg de eerste periode van de eerste thuismatch van het seizoen opende Mahieu de score. Hij verzilverde een rechtstreekse vrije trap.
The post KWS Oudenburg

Lees meer »

Nog veel meer trajectcontroles op komst: in deze steden pas je binnenkort beter op

“Weet dat we trajectcontroles invoeren op vraag van bewoners zelf.” Bijna alle burgemeesters uit de dertien Vlaamse centrumsteden zijn voorstander van extra trajectcontroles. Dat blijkt uit een analyse van de antwoorden die alle lokale lijsttrekkers gaven op de ‘Stem Van Vlaanderen’ — dé stemtest van HLN en VTM NIEUWS. In welke steden kijk je binnenkort beter uit? En waarom staat

Lees meer »

Kiwanis Kortrijk Ring organiseert benefietfilmavond voor kinderen in nood

Op woensdag 30 oktober organiseert Kiwanis Kortrijk Ring een bijzondere benefietfilmavond in Kinepolis Kortrijk, met als doel fondsen te werven voor kinderen in nood in de regio Kortrijk. Tijdens deze avond wordt de film ‘Milano’ vertoond met onder meer Matteo Simoni.
The post Kiwanis Kortrijk Ring organiseert benefietfilmavond voor kinderen in nood appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine (78)

In het AZ Delta Rumbeke is Luc Comeine (78) uit Geluwe overleden. Hij verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte. Luc was destijds onder meer in sportcentrum De Pionier zaalwachter in dienst van de stad Wervik en een heel trouwe medewerker bij Begrafenissen Billiet in Geluwe.
The post Uitvaartzorg Beyens-Billiet in rouw door overlijden trouwe medewerker Luc Comeine

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

Goldband zorgde tijdens uitbundig optreden voor ‘aardbeving’ in Rotterdam

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

Triatlon in Ieper mikt zondag op 450 deelnemers: “Er staan verschillende kleppers aan de start”

TDTI (Triatlon Duatlon Team Ieper) organiseert op zondag 15 september opnieuw de jaarlijkse triatlon. Vorig jaar was het een snikhete editie en waren er zorgen over de kwaliteit van het water, dit jaar wordt een minder warme editie en zal het water wellicht geen probleem vormen.
The post Triatlon in Ieper mikt zondag op 450 deelnemers: “Er staan verschillende

Lees meer »

Illegaal terecht voor messteek aan vriend: “Discussie over 20 euro”

Er hangt een 33-jarige man van Tunesische afkomst uit Roeselare een effectieve celstraf van 2 jaar boven het hoofd omdat hij een messteek gaf aan een vriend. Hij gaf toe dat er een discussie was over 20 euro maar ontkende de messteek te hebben gegeven. “Ik had een geperforeerde darm en moest een gevaarlijke operatie ondergaan”, aldus het slachtoffer.

Lees meer »