Ondanks megahit: Beyoncé opvallend niet genomineerd voor Country Music Awards

Ondanks haar grote hit ‘Texas Hold’em’ kreeg Beyoncé geen nominatie op de Country Music Awards. Een verrassing voor de fans, maar ligt de ster zelf van wakker?

 

Meer krantenkoppen in België

BOS+ gaat in beroep tegen nieuwe stelplaats van De Lijn in Wondelgem

De natuurorganisatie BOS+ stapt naar de Raad voor Vergunningsbetwisting en tekent zo beroep aan tegen de nieuwe stelplaats van De Lijn in Wondelgem. BOS+ vindt dat er onvoldoende gezocht is naar alternatieve locaties. Er was al protest van buurtbewoners en wetenschappers, volgens hen ligt er een historisch moeras. Milieuactivisten bezetten al sinds eind juni de site.

Lees meer »

Vooruit Kortrijk wil 4,6 miljoen vrijmaken voor totaalrenovatie Budascoop: “Na 50 jaar gebruik dringt dit zich op”

Budascoop, het Kortrijkse kunstencentrum in de Kapucijnenstraat, blaast volgend jaar 50 kaarsjes uit. Om die bijzondere verjaardag extra in de verf te zetten, pleit Vooruit Kortrijk richting de gemeenteraadsverkiezingen voor een totaalrenovatie van het kunstencentrum met een prijskaartje van 11,9 miljoen. De Vlaamse overheid komt in de plannen van Vooruit voor zo’n 60% tussen. Stad Kortrijk zou 4,6 miljoen moeten

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven score van 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Smokkelparadijs

Op zoek naar nieuwe smokkelroutes trekken drugskartels de idyllische bossen van Costa Rica in. Daarbij gaat hun voorkeur uit naar dicht vertakte mangrovebossen, die verweven zijn met rivieren en regenwouden. En dat betekent meteen een uitgebreider takenpakket voor de lokale boswachters.

Lees meer »

Opmerkelijk fenomeen gelinkt aan cycloon Boris: “zeesneeuw” in Kroatië

Inwoners van het Kroatische kustdorp Novigrad waren donderdag getuige van een opmerkelijk fenomeen: zeesneeuw. Door hevig inslaande golven werden tal van straten eerst bedekt met een dikke laag zeeschuim, waarna hevige windstoten ervoor zorgde dat het schuim omhoog werd geblazen om vervolgens weer als sneeuwvlokjes naar beneden te dwarrelen.

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »

Meer dan duizend gewonden nadat biepers van Hezbollah ontploffen, ook Iraanse ambassadeur in Beiroet geblesseerd

Honderden mensen in verschillende regio’s van Libanon zijn dinsdag gewond geraakt toen hun biepers ontploften. Dat heeft de Libanese minister van Gezondheid Firas Abiad gezegd. Veiligheidsbronnen spreken tegenover persbureau Reuters van meer dan duizend gewonden. Een bron binnen de machtige pro-Iraanse beweging Hezbollah zegt dat een “groot aantal” van hun leden gewond geraakt is. Doden zouden er volgens die bron

Lees meer »