De Wever (N-VA) hekelt “huftergedrag” na joyride ziekenwagen, D’Haese (PVDA) fors: “Hij kiest weer voor polarisatie”

Bart De Wever (N-VA) reageert met enkele forse uitspraken op de joyriders die in Antwerpen met een ambulance aan de haal gingen. “Het zijn vrijwel altijd jongeren van allochtone origine”, verklaarde de burgemeester op Radio 1. PVDA-lijstrekker Jos D’Haese is niet te spreken over de uithaal. “De Wever kiest weer voor polarisatie in plaats van voor oplossingen.” 

Meer krantenkoppen in België

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen kwaad opzet gemoeid bij overlijden van man (46) in Aartrijke

Het West-Vlaams parket, afdeling Brugge, bevestigt dat er geen kwaad opzet gemoeid was bij het overlijden van een 46-jarige man in Aartrijke. Het levenloze lichaam van de veertiger werd vorige week aangetroffen in zijn appartement.
The post Geen kwaad opzet gemoeid bij overlijden van man (46) in Aartrijke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Johny schiet vriend met motor te hulp, maar krijgt rake klappen van omwonende: “Hij stuurde z’n vrouw naar binnen en haalde een hamer uit zijn zak”

Johny Heymans (53) uit Ninove werd op 1 september in elkaar geslagen door een twintiger in de Achturenstraat in Ninove. De feiten deden zich voor nadat Johny een vriend was gaan helpen om een gevallen motorfiets van 400 kilogram terug in de garage te zetten. “Op weg naar huis kreeg hij rake klappen met een kleine hamer op zijn hoofd”,

Lees meer »

Derde editie van Tuimelaere Classic

Wielerclub De Blauwe Tornado’s organiseerde de derde editie van de Tuimelaere Classic. Langs de Oude Heirweg in Moorslede stonden verschillende wielerwedstrijden op het programma. De organisatoren openden ook een zomerbar. De koersen kaderden binnen de wedstrijden van de Landelijke Wielrijders Unie. In totaal waren er drie verschillende wedstrijden. De voorbije jaren werd Anna Grymonprez, de
The post Derde editie

Lees meer »