Bijna tweehonderd milieuactivisten vermoord in één jaar wereldwijd

Het voorbije jaar zijn wereldwijd zeker 196 milieuactivisten om het leven gebracht. Dat maakt de ngo Global Witness bekend, bij de voorstelling van haar jaarrapport. Het gevaarlijkste land voor milieuactivisten was Colombia, gevolgd door Brazilië, Mexico en Honduras.

 

Meer krantenkoppen in België

Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in Rumbeke

De afgelopen jaren voerden we verschillende maatregelen uit, passend binnen het nieuwe mobiliteitsplan voor Rumbeke. Een drietal maanden geleden kondigden we enkele optimalisaties aan, als sluitstuk van een intensief traject om, samen met de inwoners van Rumbeke, stappen te zetten naar veiligere verbindingen en aangename woonbuurten.
The post Fietsstraat in Kaasterstraat verdwijnt gedeeltelijk, vrachtwagensluis aan de Maria’s Lindestraat in

Lees meer »

Ze reden rond in dure wagens en woonden in een statig herenhuis, maar het was één leugen: oplichtersduo aan de haal met honderdduizenden euro’s

De wereld leek aan de voeten van Werner D.G. (63) en Sabah A. (44) te liggen. Met veel sier ontvingen ze bedrijfsleiders in hun statig herenhuis in de miljardairssquare in Brussel en beloofden hen miljoeneninvesteringen. Maar het was schone schijn. Het koppel wilde enkel het vertrouwen winnen van hun overdonderde slachtoffers, die ze vervolgens voor honderdduizenden euro’s beroofden.

Lees meer »

LIVE CLUB BRUGGE-DORTMUND (woe, 21u). Vanaken: “Er zijn mogelijkheden in omschakeling” – Hayen: “Voor de match allicht kippenvel”

Club Brugge opent morgen om 21 uur zijn campagne in de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Jan Breydel droomt van een eerste stunt tegen de finalist van vorig seizoen. In de voormiddag werkte blauw-zwart een training af, nadien spraken Nicky Hayen en Hans Vanaken met de pers. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM 2

Lees meer »

G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters”

Bij de G-ploeg van J.V.V. Sint-Andries zijn ze trots op de kleinschalige, sociale werkgroep waar plezier en gezelligheid centraal staan. “Onze missie is om elke G-sporter een geweldige sportervaring te bieden, ongeacht zijn niveau of vaardigheden. Puur voor het plezier.”
The post G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters” appeared first on KW.be.

Lees meer »