Sarah wint met cheque van 5.000 euro hoofdprijs van zomeractie Toekoer in Veurne

Vrijdagavond werden de winnaars van de zomeractie van de Veurnse handelsvereniging Toekoer bekendgemaakt. De actie liep van 21 juni tot 1 september bij 73 handelaars in Veurne en deelgemeenten.

Er werden maar liefst 48.440 scans met de kaart uitgevoerd. De prijzenpot was niet min. Maar liefst een bedrag 7.700 euro was dit jaar te verdelen onder de winnaars. De hoofdprijs, een reischeque ter waarde van 5.000 euro, werd geschonken door Horizon Select in samenwerking met reisbureau Hoppetravel en ging naar Sarah Peeters uit Veurne. De andere winnaars zijn: Louis Goudeseune en Sabine Couwet uit Veurne, zij kregen elk een waardebon van 600 euro voor een fiets- en wandelvakantie in Limburg.

Verder organiseerde het bestuur van Toekoer dit jaar ook een ludieke selfie-actie bij een grote reiskoffer op de hoek van de Grote Markt, waar er ook mooie prijzen mee te winnen waren. Zoals een gastronomisch weekend, een citytrip of een welnessverblijf.

Vaste waarde

De Toekoerpas is helemaal gratis en is voor iedereen beschikbaar, ook voor niet-Veurnaars.

In de voorbije negen jaar werd reeds een bedrag van 800.000 euro aan prijzengeld uitgedeeld. De Toekoer zomeractie werd georganiseerd met het reisbureau Hoppetravel, VOS Travel en touroperator TUI met medewerking van het stadsbestuur van Veurne.

En het goede nieuws houdt niet op. Geïnteresseerden kunnen nu al opnieuw scannen voor hun nieuwste actie: een verrukkelijke kaas- en wijnavond. Veurne Toekoer laat twaalf gelukkige koppels genieten van een onvergetelijke avond. Meer info op de Facebookpagina.

Achter dit succes staat een enthousiast bestuursteam van negen vrijwilligers, die zich inzetten voor de lokale Veurnse winkeliers. Het team bestaat uit Mario Haelewyck (voorzitter), Carmen Cornille, Geertrui Decrock, Alien Vandaele, Zoë Werrebrouck, Mario Lamoot, Fre Devos, Niek Clarebout en Rik Penel. En natuurlijk mogen we de vier hoofdsponsors niet vergeten: Optiek Rodenbach Balduck, Haelewyck Verzekeringen, Cho-Ka-Tee en Dequidt Houthandel. (JT)

The post Sarah wint met cheque van 5.000 euro hoofdprijs van zomeractie Toekoer in Veurne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Céline Dion plant grote comeback tijdens Eurosong”

Ze keerde al heel even terug voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, maar volgens bronnen wil Céline Dion (56) haar comeback maken op het Eurovisiesongfestival. “Ze is een legende”, klinkt het bij Moritz Stadler, één van de producenten van het liedjesfestijn.

Lees meer »

KIJK. Shakira stormt van podium af, nadat fans onder haar rok proberen te filmen

Wat een leuke avond moest worden voor Shakira, eindigde in mineur. De zangeres stelde haar nieuwste single ‘Solerta’ voor in de nachtclub LIV in Miami. Ze danste op het podium met een brede glimlach, tot ze opmerkte dat enkele feestvierders onder haar jurk probeerden te filmen. Shakira maakte meteen duidelijk dat hun gedrag ongepast was, maar daar gaven de personen

Lees meer »

KIJK. Van “Harris is voorstander van abortus na geboorte” tot “Trump wil dictator zijn”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Afgelopen nacht onze tijd vond het eerste televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris plaats op de Amerikaanse zender ABC. Trump en Harris debatteerden meer dan negentig minuten lang over verschillende onderwerpen. Dit waren de vier opmerkelijkste passages van de debatnacht.

Lees meer »