Elton John in tranen na zien van eigen documentaire ‘Never Too Late’: “Ik wil dat iedereen me herdenkt als een geweldige vader”

In de nieuwe documentaire ‘Elton John: Never Too Late’ vertellen de makers het verhaal van de iconische zanger Elton John (77). Het belicht niet alleen de successen van zijn muzikale carrière, maar geeft ook een inkijk in zijn persoonlijke leven. Wanneer hij de documentaire zelf ziet op het filmfestival in Toronto, raakt hij ontroerd. “Ik wil dat er op mijn grafsteen staat dat ik een geweldige vader en echtgenoot was, niet dat ik miljoenen platen verkocht.” 

Meer krantenkoppen in België

Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg”

Op de eerste speeldag van de nieuwe competitie in derde provinciale B kon Koninklijke Basket Avelgem A de volle buit meenemen tegen BC Lamett Deerlijk-Zwevegem C. Dit weekend staat een confrontatie tegen Olympos Marke A op de kalender in Gemeentelijke Sporthal Ter Muncken.
The post Basket Avelgem houdt clubdag: “Met Marke treffen we een ervaren ploeg” appeared first on

Lees meer »

“Speelt de pijn weer op, dan is het helemaal naar af”: terugkeer Jan Vertonghen is niet voor meteen

De geïrriteerde achillespezen blijven Jan Vertonghen (37) parten spelen. De recordinternational staat al vijf weken aan de kant en een terugkeer is niet voor meteen. Volgens Anderlecht-coach Brian Riemer ligt hij nog minstens tot en met de volgende interlandperiode in de lappenmand. “Speelt de pijn weer op, dan is het helemaal naar af.” Een stand van zaken.

Lees meer »

“Twintig goede minuten en dan het totale niets”: Eden Hazard, die wordt uitgefloten in benefietmatch, over de Rode Duivels tegen Frankrijk

“Waarom we niet kunnen winnen van Frankrijk? Ik weet het niet.” Bij de Franse comedian Julien Cazarre heeft Eden Hazard gereageerd op de nederlaag van de Rode Duivels tegen ‘Les Bleus’. Hazard was in Lens voor een benefietwedstrijd. De voormalige kapitein van de Duivels scoorde, maar werd in de openingsfase wel getrakteerd op boegeroep. De reden? Z’n verleden bij aartsrivaal

Lees meer »

Nieuwe CEO voor Beaulieu

De West-Vlaamse vloerbedekkingsreus Beaulieu International Group (BIG) krijgt een nieuwe CEO: Jean-Baptiste De Ruyck. Dat heeft het bedrijf woensdag aangekondigd.
The post Nieuwe CEO voor Beaulieu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw die geruchten verspreidde over migranten die katten en honden opeten in Springfield: “Het was niet de bedoeling”

De vrouw uit Springfield, Ohio, die op sociale media bericht had over Haïtiaanse immigranten die huisdieren van de lokale bevolking stelen en opeten – wat Donald Trump in zijn debat tegen Kamala Harris gebruikte – zegt spijt te hebben van dat bericht. “Het ontplofte gewoon en werd iets dat niet mijn bedoeling was”, vertelde ze aan NBC News.

Lees meer »

IN BEELD. Joren uit ‘Blind getrouwd’ geeft relatie-update op première musical ‘Grease’: “Ik ben van ‘t straat”

Strakke jeans, leren jekkers en vetkuiven. Heel wat BV’s hadden zich voor de première van de Nederlandstalige versie van de hitmusical ‘Grease’ in de Stadsschouwburg van Antwerpen uitgedost in de fifties-stijl van deze swingende feelgood-klassieker. Helemaal klaar om mee te zingen en dansen met ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’.

Lees meer »

EXCLUSIEF. De rijzende ster van Wallonië dankzij wie Bart De Wever opnieuw formateur is: “Verschillende redenen maken hem legitiem als premier”

“Tegen eind oktober moet er een federale regering komen.” Dat zegt Maxime Prévot, de man dankzij wie Bart De Wever (N-VA) opnieuw formateur kon worden, in een exclusief gesprek met HLN. De rijzende politieke ster in Wallonië en voorzitter van Les Engagés gunt ons een blik achter de schermen van de federale onderhandelingen en schuwt de straffe voorspellingen niet. “Als

Lees meer »

“Het wordt erg onrustig”: Geraerts voelt druk toenemen na nieuwe nederlaag met Schalke, Wilmots staat pal achter z’n coach

Na een nieuwe nederlaag in Karlsruhe (2-0) zakt Schalke 04 na vijf speeldagen nog wat verder weg in de Duitse tweede klasse. Zo komen er steeds meer vraagtekens te staan achter de positie van coach Karel Geraerts (42). Zijn de dagen van de ex-coach van Union stilaan geteld? “Zijn positie staat niet ter discussie”, houdt sportdirecteur Marc Wilmots de druk

Lees meer »