Een peperdure beugel voor je kind is misschien niet eens nodig, als je eerst deze foute gewoonte aanpakt

Meer en meer tandartsen verwijzen jonge kinderen door naar de logopedist om zo de kans op een beugel later te verkleinen. “De juiste mondgewoontes kunnen daarbij helpen”, zegt Vincent Koningsveld, voorzitter van het Verbond Vlaamse Tandartsen (VVT).

 

Meer krantenkoppen in België

“Veelzeggend dat dit vorige maand al werd opgenomen”: onze royalty-expert analyseert video van prinses Kate

Geen perscommuniqué, geen tv-interview, geen woordvoerder die in haar naam sprak. De Britse prinses Kate (42) koos – opnieuw – een persoonlijke videoboodschap om bekend te maken dat haar chemotherapie is afgerond. Ze huurde daarvoor een échte regisseur in. Kate is daarmee een trendsetter in de koninklijke wereld, analyseert onze royalty-expert Wim Dehandschutter. Al volgt ze met zo’n zorgvuldig geregisseerde

Lees meer »

Noord-Korea plant uitbreiding van nucleair arsenaal

Pyongyang gaat zijn kernwapenarsenaal uitbreiden, heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un maandag gezegd in een toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Dat bericht het staatspersbureau KCNA dinsdag. “Het beleid om de nucleaire strijdkrachten op te bouwen door het aantal kernwapens exponentieel te doen stijgen zijn we nu perfect aan het uitvoeren”, zei Kim.

Lees meer »

Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.
The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Serieverkrachter Dominique Pélicot is ziek en getuigt dinsdag niet op Frans gruwelproces, schorsing van enkele dagen dreigt

Dominique Pélicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pélicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zou dinsdag voor het eerst in de rechtbank aan het woord komen, maar de man is ziek en zal dus niet getuigen. Dat heeft Roger Arata, de voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Veel volk op Ricardbeurs in de stadszaal Oosthove in Wervik

Ricard Lovers Belgium organiseerde zondag in de stadszaal Oosthove in Wervik de veertiende editie van de Ricardbeurs. Blikvanger was een oldtimer Citroën Ami 8 bouwjaar 1965 helemaal in de kleuren van Ricard. “Aangekocht door de club”, zegt voorzitter Dominique Potie. “Een hobbyist van alles wat te maken heeft met Citroën zal die oldtimer op punt zetten.”
The post Veel

Lees meer »

Vlamvo Vlamertinge is klaar voor nieuw volleybalseizoen

Els Logie is jeugdcoördinator, trainer en bestuurslid bij Vlamvo en zij blikt vooruit op het nieuwe volleybalseizoen dat voor de deur staat bij de club uit Vlamertinge. “Dit jaar zal ik de regionale U15 trainen”, vertelt Els. “Qua aantallen zitten we op dezelfde lijn als vorig jaar. Op alle leeftijden is er een aanbod van
The post Vlamvo Vlamertinge

Lees meer »

Team Kortrijk gaat voor recordverkoop azaleaplantjes voor Kom Op Tegen Kanker

De bestuursleden deelden vandaag 5.500 azalea’s uit aan de ruim 50 vrijwilligers die zich klaarstoomden voor het Plantjesweekend KOTK op 13, 14 en 15 september. Er komen er nog, we ambiëren een record van 12.500 stuks”, zegt coördinator Pascale Goeminnen.
The post Team Kortrijk gaat voor recordverkoop azaleaplantjes voor Kom Op Tegen Kanker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen”

Elio Clarysse (21) kroonde zich in Oostende tot Belgisch militair kampioen mountainbike. Met de vingers in de neusgaten. Aan de streep had de jonge militair ruim drie minuten voorsprong. Intussen dook hij al het veld in.
The post Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »