DISCUSSIE. Wat zou jij doen met 149 miljoen euro mocht jij de Belg zijn die dat bedrag vrijdagavond won met EuroMillions?

Een Belg heeft vrijdagavond een van de hoogste bedragen ooit gewonnen door een landgenoot met EuroMillions. Hij of zij kruiste als enige de winnende combinatie aan en dat levert hem of haar exact 149.017.789 euro op. Ook in de tweede categorie, goed voor ruim 257.000 euro, waren er twee Belgische winnaars. 

 

Meer krantenkoppen in België

Ze reden rond in dure wagens en woonden in een statig herenhuis, maar het was één leugen: oplichtersduo aan de haal met honderdduizenden euro’s

De wereld leek aan de voeten van Werner D.G. (63) en Sabah A. (44) re liggen. Met veel sier ontvingen ze bedrijfsleiders in hun statig herenhuis in de miljardairssquare in Brussel en beloofden hen miljoeneninvesteringen. Maar het was schone schijn. Het koppel wilde enkel het vertrouwen winnen van hun overdonderde slachtoffers, die ze vervolgens voor honderdduizenden euro’s beroofden.

Lees meer »

DE GROTE PEILING. Leuven lijkt meer dan ooit ‘Mee met Mo’

Een maand voor de verkiezingen lijken de Leuvenaars meer dan ooit achter burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) te staan. In geen enkele centrumstad is men meer tevreden over het gevoerde beleid dan in Leuven. We lijken dan ook aan de vooravond te staan van een ruime overwinning voor ‘Mo’. Maar in de achterhoede wordt het voor velen bang afwachten.

Lees meer »

Anna Grymonprez op 102-jarige leeftijd overleden

Op vrijdag 13 september is Anna Grymonprez overleden. De Moorsleedse vierde onlangs nog haar 102de verjaardag. Anna woonde haar ganse leven langs de Oude Heirweg, op de grens van Moorslede met Beitem.
The post Anna Grymonprez op 102-jarige leeftijd overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.
The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diepvriesbedrijf Crop’s uit Ooigem breidt uit in VS: “Dat is ook goed nieuws voor de fabrieken in België’

Het bedrijf Crop’s, met hoofdzetel in Ooigem, is gespecialiseerd in diepvriesgroenten en -fruit en kant-en-klaarmaaltijden en slaat nu een slag in de Verenigde Staten. Het neemt de diepvriestak over van voedingsbedrijf National Cortina. “Dat is goed nieuws voor onze fabrieken”, luidt het.
The post Diepvriesbedrijf Crop’s uit Ooigem breidt uit in VS: “Dat is ook goed nieuws voor de

Lees meer »

Kapper Ronny kapt al 40 jaar de haren van menig Gitsenaar: “Ik blijf nog een tijdje doorgaan”

Ronny Lievens (57) viert het 40-jarig bestaan van zijn kapsalon, gelegen op de marktplaats van Gits. Een echte figuur in Gits door zijn bloeiende kapperszaak, maar eveneens door zijn groot hart voor de medemens. Van een jaarlijkse kerstboom versieren in het woonzorgcentrum tot zijn inzet voor het kermismaandagcomité, geen moeite is voor Ronny te veel.
The post Kapper Ronny

Lees meer »

“Een schande”: Cesar Casier neemt het op voor Conrad Janssens na pijnlijke opmerkingen in ‘Celebrity Klopjacht’

Het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’ veroorzaakt nu al ophef. Zo krijgen Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester (53) en zakenman Glenn Janssens (50), het zwaar te verduren, schrijft ‘TV Familie’. En dan vooral vanwege de pijnlijke uitspraken die de speurders in het programma over het koppel deden. “We zijn

Lees meer »