De truc van Harris om debat tegen Trump voor te bereiden, kennen ze ook in ons land: “Pol is zeer bedreven in de ambetanterik uithangen”

Presidentskandidaten Kamala Harris en Donald Trump maken zich op voor hun eerste en voorlopig enige confrontatie, een tv-debat komende dinsdag, en ze laten niets aan het toeval over. Voor Trump wordt het een grotere uitdaging dan het debat waarin Joe Biden zichzelf in de vernieling reed.

 

Meer krantenkoppen in België

Hubert, Frederiek en Cyriel Logghe delen voetbalpassie: “Mijn allereerste geel? Van vader Hubert!”

Sportief coördinator Frederiek Logghe was aandachtig toeschouwer van het duel tegen Dosko Sint-Kruis, dat zijn KSV Jabbeke met 1-3 verloor. De conclusies over de moeilijke start van de eerste ploeg zal hij wel binnenskamers trekken. Maar Frederiek is niet alleen coördinator in Jabbeke, hij heeft nog veel andere pijlen op zijn boog, net als zijn vader Hubert en zijn zoon

Lees meer »

Franse supermarktmedewerkers vinden 40 kilogram cocaïne tussen levering bananen

Woensdag was niet zomaar een werkdag voor de medewerkers van de supermarktketen Grand Frais in het Franse dorp Beaune. Tijdens het uitladen van een bananentransport stuitten ze op minstens 10 kilogram cocaïne. Dat bevestigde het parket van Dijon op vrijdag. Ook in drie andere filialen van de supermarktketen werden pakketten cocaïne aangetroffen, waardoor het totaal vermoedelijk op 40 kilogram uitkomt.

Lees meer »

Jetaime (22) is nieuwe Miss Antwerpen én voltijds mantelzorger: “Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan”

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg mag zich Miss Antwerpen én Miss Talent 2025 noemen. De 22-jarige werd voltijds mantelzorger voor haar zus Gianduja (21), nadat ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. “Omdat zij haar droom als profvoetballer niet kon verderzetten, moedigde ze me aan om zeker voor de mijne te gaan.”

Lees meer »

Astronauten SpaceX na historische ruimtewandeling terug op aarde

Astronauten van de SpaceX-missie Polaris Dawn zijn na hun historische ruimtewandeling teruggekeerd op aarde. Op een livestream was te zien hoe hun capsule met parachutes afdaalde en neerkwam voor de Amerikaanse kust. “Splashdown van de Dragon bevestigd. Welkom terug op aarde”, meldde ruimtevaartbedrijf SpaceX op berichtendienst X.

Lees meer »

Israëlisch leger: ” Amerikaans-Turkse activiste onbedoeld gedood door kogel”

Het Israëlische leger noemt het “heel waarschijnlijk” dat een schot van een soldaat “onrechtstreeks en onbedoeld” een Amerikaans-Turkse activiste gedood heeft. Dat blijkt uit eigen onderzoek. Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Het Israëlische leger meldt dat een “terroristisch commandocentrum” aangevallen werd.Volg alle ontwikkelingen in het

Lees meer »