Belgische toeriste (28) vermist in Thailand, massale zoekactie opgestart

Een Belgische toeriste is volgens lokale media vermist in de provincie Mae Hong Son, in het noorden van Thailand. De vrouw zou sinds vrijdag niet meer gezien zijn. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse nadat haar fiets werd teruggevonden langs een wandelpad richting een waterval.

 

Meer krantenkoppen in België

Na aanvaring in rechtbank staat familie van Francis (16) opnieuw oog in oog met doodrijder: “Voor ons is geen enkele straf zwaar genoeg”

“Wij kregen levenslang omdat jij een moordenaar bent”: toen in juni het proces van start ging tegen Youri H., leidde dat tot een ‘emotionele bom’ tussen de familie van de verongelukte Francis Aerts (16) en de beklaagde. Ook vader Peter Aerts kon zijn emoties na de zitting in de politierechtbank van Dendermonde niet meer de baas en noemde de bestuurder

Lees meer »

“Het mysterie van de zwarte weduwe wordt ontrafeld”: Vicky Borrey lanceert psychologische thriller ‘Zwarte weduwe’

Eind vorig jaar lanceerde Vicky Borrey haar debuutroman ‘Liefde in rood-wit-blauw’. Nu lanceert de Oostkampse al haar tweede roman. ‘Zwarte weduwe’ is een psychologische thriller die het verhaal vertelt van Julia, een succesvolle zakenvrouw die weinig geluk kent in de liefde. “Het perfecte verhaal voor de liefhebbers van spanning en romantiek”, aldus de auteur die in het dagelijkse leven leerkracht

Lees meer »

Kermis in Langemark met klassieke ingrediënten en nieuwigheden: “Petanquetornooi en spelnamiddag”

Naast vaste waarden zoals de avondmarkt op de vrijdag, de kermisduatlon op zaterdag en kermisbarbecue met Moeder Baekelandt op zondag, pakt het vernieuwde Kermiscomité Langemark uit met een gratis petanquetoernooi en kinderspelnamiddag op zaterdagnamiddag.
The post Kermis in Langemark met klassieke ingrediënten en nieuwigheden: “Petanquetornooi en spelnamiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »