Ruben Van Gucht stoot tijdens looptochtje in Parijs op ‘mobiele prostitutie’: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37), die momenteel verslag uitbrengt van de Paralympische Spelen in Parijs, wist niet wat hij zag toen hij tussen alle beslommeringen door een rondje ging hardlopen door het Bois de Boulogne, zowat het bekendste park van de Franse hoofdstad. De sportverslaggever passeerde tijdens zijn tochtje een rij witte bestelwagens. Wat die daar stonden te doen, deed zijn mond openvallen van verbazing. “Aanvankelijk had ik geen flauw idee wat er aan de hand was.”

 

Meer krantenkoppen in België

Grondlegger modern battlefield-toerisme major Holt (91) overleden op 91-jarige leeftijd

In Canterbury is afgelopen donderdagochtend major Tonnie Holt overleden. Holt was samen met zijn vrouw Valmai één van de grondleggers van het moderne battlefield-toerisme’, waarbij toeristen een rondleiding krijgen langs militaire begraafplaatsen en monumenten. Het koppel, dat heel gekend was in Ieper, bracht daarnaast heel gedetailleerde Engelstalige slagveldgidsen uit. “Hun invloed op vlak van herdenkingstoerisme mag zeker niet worden onderschat.”<br

Lees meer »

Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas”

Cindy Dewaele en Nico Hoste verhuren vanaf komend weekend een vakantiewoning in de Zonnebekestraat, vlakbij hun woning in Sint-Juliaan. In vakantiewoning ’t Goe Humeur kan je met 12 personen genieten van het prachtige uitzicht en de rust tussen de koeien.
The post Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kampioenen bij OKRA Bavikhove gevierd

Bij OKRA Bavikhove werden de kampioenen van de kaarters, de teerlingbak en de sjoelbak gevierd. Hubert Lernout werd kampioen bij de herenkaarters, gevolgd door Hugo Pattyn en Marion Tytgat. Bij de dames won Chantal Verhulst gevolgd door Marie-Claire Coppens en Gaby Piepers. Bij de teerlingbak ging Jenny Lernout met de titel lopen gevolgd door Marie-Madeleine
The post Kampioenen bij

Lees meer »

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

LIVE. Eerste dorpen worden geëvacueerd in Polen, Tsjechië en Oostenrijk na zware regenval door storm Boris, ook Duitsland zet zich schrap

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

Pools dorpje overspoeld na dambreuk: beelden tonen forse kracht van het water – Jill Peeters: “Zeker komend etmaal kan het nog stevig doorregenen”

Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië is het zwaarst getroffen met vijf doden, in Oostenrijk stierf een brandweerman tijdens een interventie. Het laatste slachtoffer viel in Polen te betreuren. Volg

Lees meer »