Ruben Van Gucht ontdekt ‘mobiele prostitutie’ tijdens Spelen in Parijs: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37) is momenteel in Parijs voor de Paralympische Spelen. Tijdens één van zijn joggingrondes door het Bois de Boulogne deed hij een opvallende ontdekking. “Om de 50 meter zag ik een witte bestelwagen geparkeerd staan, en had aanvankelijk geen flauw idee wat er aan de hand was”, vertelt hij lachend op Radio2. 

Meer krantenkoppen in België

Mediteren, wandelen en wekelijks naar steakhouse: zo ziet prins Harry’s leven in koninklijk ‘ballingschap’ eruit

Op zijn 40ste verjaardag is het duidelijk dat de Britse prins Harry niet alleen zijn koninklijke functie, maar ook zijn wilde haren verloren is. Geen dwaze feestjes meer, en ook geen lintjes doorknippen. Wél wandelingen met zijn hond, fietstochtjes door het park en avondjes uit met Meghan – telkens naar het lokale steakhouse. “Hij verveelt zich te pletter, maar hij

Lees meer »

Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt”

“Nog eentje kan de laatste zijn”, met die slogan lanceert Essevee een campagne die iedereen moet aanmoedigen om bewust na te denken over de gevolgen van alcohol achter het stuur.
The post Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ons zelfbehoud is in gevaar”: Mario Draghi luidt alarmbel over concurrentievermogen EU

“Voor het eerst sinds de Koude Oorlog moeten we vrezen voor ons zelfbehoud.” In zijn langverwacht rapport over de toekomst van het Europese concurrentievermogen trekt oud-ECB-voorzitter en voormalig Italiaans premier Mario Draghi aan de alarmbel. Hij heeft een rist voorstellen klaar om de EU snel weer competitiever te maken op het wereldtoneel, maar zoals verwacht breekt hij daarbij ook een

Lees meer »

Theo Francken schrikt zich een hoedje van reacties op z’n selfie bij de wasmachine: “Zonder die foto nooit geweten dat ik leiding moest laten controleren”

Een selfie kan soms verstrekkende gevolgen hebben. Was Theo Francken benieuwd of zijn volgers hem instructies konden geven hoe de was proper te krijgen, dan is hij nu benieuwd of hij in z’n kelder is blootgesteld aan gevaarlijk asbest, dodelijk spul waar in Vlaamse bouwsels nog meer dan 2 miljoen ton van zit verstopt. Hoe herken je asbest? En wat

Lees meer »

Oorlog in Oekraïne gaat nieuwe, nog bloedigere fase in

Hoewel het Kremlin het nieuws ontkent, brengen de Russen honderden Fath-360 raketten in stelling die Iran hen leverde. Kiev krijgt waarschijnlijk vrijdag te horen welke doelen in Rusland het zal mogen aanvallen met Amerikaanse en Britse wapens. De oorlog bereikt een nieuwe, nog bloedigere fase.

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »