LIVE BELGIË-ISRAËL (VTM). Lukebakio krijgt de voorkeur op Bakayoko, verder geen verrassingen in basisploeg Rode Duivels

De Rode Duivels beginnen vandaag aan de nieuwe Nations League-campagne tegen Israël. Koopt bondscoach Domenico Tedesco zichzelf na het EK-debacle meteen wat extra krediet met een knalprestatie? De wedstrijd is live te bekijken op VTM. De uitzending begint om 20u25. 

Meer krantenkoppen in België

KBC lanceert tweede kasbon in strijd tegen staatsbon

KBC lanceert een tweede kasbon met looptijd van een één jaar, aan dezelfde voorwaarden dan de eerder aangekondigde. Het gaat om een brutorente van 3,10 procent, wat netto 2,17 procent oplevert na aftrek van 30 procent roerende voorheffing. Dat meldt de bank vrijdag.

Lees meer »

Goud voor Luc Verloo en Christine Couvreur

Op 16 augustus 1974 gaven Luc Verloo en Christine Couvreur elkaar officieel hun jawoord. Burgemeester Jan Morbee bracht het echtpaar een bezoek bij hen thuis in Duinenwater om het koppel te feliciteren naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum. Het paar heeft twee kinderen: Kristof (getrouwd met Nathalie en twee zonen, Louis en Henry) en Stefanie
The post Goud voor

Lees meer »

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

Pastoor van Scherpenheuvel is regisseur van misviering paus: “35.000 hosties besteld bij zusters Clarissen in Sint-Truiden”

Eind september krijgt ons land voor het eerst in 29 jaar pauselijk bezoek. Paus Franciscus zal zijn doortocht afsluiten met een misviering op zondag 29 september in het Koning Boudewijnstadion. “We hebben 35.000 hosties besteld bij de zusters Clarissen in Sint-Truiden”, zegt Luc Van Hilst, pastoor van Scherpenheuvel en regisseur van de misviering.

Lees meer »