De Lijn vernieuwt roltrappen in 2 Antwerpse premetrostations

Vervoersmaatschappij De Lijn vernieuwt de roltrappen in de Antwerpse premetrostations Sport en Meir. In station Sport zijn de werken al van start gegaan voor de plaatsing van 3 nieuwe roltrappen. In de nacht van 8 op 9 september beginnen de werken in station Meir en worden 15 nieuwe roltrappen geplaatst. 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek en brocante is onze passie en ons leven”

Waarom kiest een Zwitsers koppel na heel wat internationale omzwervingen voor een nieuw project in Veurne of all places? Dat vertelt spraakwaterval Benjamin Aebischer (43) in geuren en kleuren in de nieuwe zaak die hij met partner Stéphanie (49) heeft geopend in de Zuidstraat: Brocante Number Eight.
The post Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek

Lees meer »

Waarom Thierry Neuville dit jaar eindelijk op koers ligt om de eerste Belgische wereldkampioen rally te worden

België heeft een traditie in de rallysport, maar serveerde nooit een wereldkampioen. Straks dan, misschien. Of liever: ongetwijfeld. Om niet te zeggen dat het al serieus verkeerd zou moeten lopen. Maar waarom zou het dit jaar eindelijk wel lukken, na al die vruchteloze pogingen, voor Thierry Neuville, 36 jaar en kind van de Oostkantons? Lees en verneem.

Lees meer »

Vijf Golden Retrievers op bezoek bij Atelier B

De eerste schoolweek werd in Atelier B, school voor buitengewoon secundair onderwijs voor jongeren met autisme, op een originele en ontspannende manier afgesloten. Vzw Therapy Dogs kwam immers langs met vijf schattige Golden Retrievers zodat de leerlingen op de speelplaats naar hartenlust konden knuffelen met de lieve honden. Het is immers wetenschappelijk bewezen dat de
The post Vijf Golden

Lees meer »

Familie Latifi (bekend van stationsshop Leona) opent broodjesbar Dioni’s Keuken: “Zelfde concept als vroeger”

Op de hoek van het Stationsplein waar tot voor de zomervakantie Lotte Deman 15 jaar‘Koken Tielt’ had open gehouden, start de familie Latifi een broodjesbar. Die gaat de naam van zoon Dion dragen, pa Gani Latifi is al ruim 20 jaar de man van stationsshop Leona.
The post Familie Latifi (bekend van stationsshop Leona) opent broodjesbar Dioni’s Keuken: “Zelfde

Lees meer »

René en Nicole uit Kortrijk zijn 65 jaar getrouwd

René Totaert (92) en Nicole D’Haluwin (86) werden op het stadhuis ontvangen voor hun briljanten huwelijksjubileum. Nicole is geboren in Kortrijk op 15 november 1937.
The post René en Nicole uit Kortrijk zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD. Joren uit ‘Blind getrouwd’ geeft relatie-update op première musical ‘Grease’: “Ik ben van ‘t straat”

Strakke jeans, leren jekkers en vetkuiven. Heel wat BV’s hadden zich voor de première van de Nederlandstalige versie van de hitmusical ‘Grease’ in de Stadsschouwburg van Antwerpen uitgedost in de fifties-stijl van deze swingende feelgood-klassieker. Helemaal klaar om mee te zingen en dansen met ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’.

Lees meer »

Federaal parket verspreidt opsporingsbericht voor overval met Belgisch voertuig in Genève

Het Belgisch federaal parket en het openbaar ministerie van het Zwitserse kanton Genève hebben een opsporingsbericht verspreid voor een gewapende overval die begin dit jaar plaatsvond op de luchthaven van Genève. De vier daders maakten daarbij gebruik van een witte Peugeot met Belgische nummerplaat. De slachtoffers van de overval hebben een beloning van één miljoen dollar beloofd aan de eerste

Lees meer »

Evelyne Bossaert is nieuwe directeur van Immaculata: “Ik zocht een nieuwe uitdaging”

Evelyne Bossaert en Simon Bruynsteen zijn respectievelijk de nieuwe directeur en nieuwe technisch directeur van Immaculata Ieper. Met het lerarentekort en het klaarmaken van zes nieuwe lokalen in de vroegere Kliniek Zwarte Zusters kregen ze in de zomervakantie meteen enkele stevige uitdagingen voorgeschoteld.
The post Evelyne Bossaert is nieuwe directeur van Immaculata: “Ik zocht een nieuwe uitdaging” appeared first

Lees meer »