“Ze was bang dat die ene look te bloot ging zijn”: stylist van Pauline Slangen onthult geheimen achter haar outfits

“Ik mag alles voorstellen, maar dat betekent niet dat ze overal ‘ja’ op zal zeggen.” Van een glitterende catsuit tot een knaloranje outfit: BV-stylist Jody Van Geert is verantwoordelijk voor de podiumlooks van Pauline Slangen (22). Voor ‘TV Familie’ duikt hij in de kleerkast van Pauline en neemt hij haar outfits onder de loep. We komen ook meer te weten over hun wel héél bijzondere eerste ontmoeting. “Het mes dat ze in haar handen had, vloog mijn kant op.” 

Meer krantenkoppen in België

Pasgeboren dwergnijlpaard uit Thaise zoo gaat viraal, maar dier wordt ook slachtoffer van haar eigen populariteit

De hele wereld is in de ban van een babydwergnijlpaardje dat 2 maanden geleden geboren is in een zoo in Thailand. Dankzij een populair TikTok-acount gaat het dwergnijlpaardje viraal, maar het jonge dier is ook slachtoffer van haar eigen populariteit. Zo gooien bezoekers soms met voorwerpen of water om haar wakker te maken. De directeur van de zoo roept bezoekers

Lees meer »

Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen”

Elio Clarysse (21) kroonde zich in Oostende tot Belgisch militair kampioen mountainbike. Met de vingers in de neusgaten. Aan de streep had de jonge militair ruim drie minuten voorsprong. Intussen dook hij al het veld in.
The post Elio Clarysse na militaire MTB-titel: “Graag B-veldrit winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en Jodie Foster won eindelijk een beeldje: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ schitterden als grote winnaars bij de Emmy Awards in Los Angeles. Maar ook voor Jodie Foster was het een bijzondere avond. Na twee golden globes en twee oscars, won ze (eindelijk) een Emmy. Al kwam het opvallendste moment toch van Will Smith. Het was namelijk niet de acteur die in de prijzen viel, maar

Lees meer »

Groei werkgelegenheid valt bijna stil, verwacht Planbureau

Het Planbureau verwacht dit en volgend jaar weinig nieuwe jobs. In 2024 zouden er slechts 16.000 nieuwe banen bijkomen en volgend jaar 25.000, zo blijkt uit nieuwe economische vooruitzichten die woensdag werden gepubliceerd. Hierdoor zou ook de werkgelegenheidsgraad nauwelijks stijgen.

Lees meer »

Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer

De nieuw opgerichte lokale afdeling van Vlaams Belang in Hooglede-Gits trekt met een (onvolledige) lijst van dertien namen naar de kiezer. “We hebben de ambitie om een positieve verandering teweeg te brengen voor de lokale gemeenschap”, aldus lijsttrekker Alexander Vandemaele.
The post Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu de fiscus 1,5 miljard euro eist van Nike: “Straks zelfde controle-oefening bij IKEA? Dat is heel goed mogelijk”

De Belgische douane en fiscus viseren Nike voor een totaalbedrag van 1,5 miljard euro. De sportkledingreus zou kampioen zijn in belastingen ontwijken door gebruik te maken van een fiscale truc. Dat is de Belgische fiscus beu en onderneemt dus actie. Fiscaal expert Michel Maus (VUB) legt uit wat dat betekent voor het distributiecentrum in Laakdal dat 7.000 mensen tewerkstelt. ”Als

Lees meer »

Duitsland wil grenscontroles invoeren aan alle grenzen in strijd tegen illegale migratie en terreur

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser heeft opdracht gegeven om aan alle landsgrenzen de paspoortcontroles te hervatten. De regering wil zo het aantal mensen dat zonder visum het land binnenkomt sterk terugdringen, leggen regeringsbronnen uit aan het persbureau DPA. Nog volgens die bronnen heeft Faeser de Europese Commissie op de hoogte gebracht.

Lees meer »