“Verslaafd aan Erik Van Looy”: ook TikTokker Timon Verbeeck neemt deel aan ‘De slimste mens ter wereld’

Opnieuw is er een nieuwe kandidaat voor ‘De slimste mens ter wereld’ bekend. Met een ludiek filmpje kondigt TikTokker Timon Verbeeck (21) aan dat hij ook mee zal doen aan het spelprogramma, omdat hij – naar eigen zeggen – “verslaafd is aan Erik Van Looy”. 

Meer krantenkoppen in België

Failliete aannemer uit Oostende blijft voorschotten incasseren en verbrast die op goksites: zes maanden cel en vijf jaar beroepsverbod

Hoewel M.L. (28) wist dat zijn bouwbedrijf virtueel failliet was, bleef hij voorschotten incasseren. Dat geld verbraste de Oostendenaar grotendeels op goksites. Dat levert hem nu een celstraf en een beroepsverbod op.
The post Failliete aannemer uit Oostende blijft voorschotten incasseren en verbrast die op goksites: zes maanden cel en vijf jaar beroepsverbod appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bredense Aiko Vanparys speelt mee in toneelstuk ‘Afrodisia’ in MEC Staf Versluys: “Spannend voor eigen publiek”

Zestien jaar geleden is het alweer dat de toen achtjarige Aiko Vanparys haar eerste schuchtere stapjes op het toneel toen dat van de musical ‘Annie’ zette. Op 20 september mag de Bredense, die intussen docent woordkunst is aan de academie van Diksmuide, voor het eerst voor eigen publiek acteren. Die avond speelt het stuk ‘Afrodisia’ in het MEC Staf Versluys.

Lees meer »

Vlaams Belang Wervik met 19 kandidaten naar de kiezer: “Preventief veiligheidsbeleid wordt een hot topic”

Uitgerekend een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober stelde Vlaams Belang Wervik haar lijst voor. Er zijn 19 kandidaten. “We hebben geen volledige lijst (van 25 kandidaten, red) maar doen het met kwalitatieve mensen die zich 200 procent inzetten”, zegt lijsttrekker Sarah T’ Joens uit Geluwe.
The post Vlaams Belang Wervik met 19 kandidaten naar de kiezer:

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van een driegangenmenu aan een voordelige prijs

Dankzij Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen, kunnen jongeren van 18 tot en met 35 jaar online een plekje reserveren bij topchefs. Ook in Kortrijk kan je genieten van een driegangenmenu aan een voordelige prijs. Restaurant Pauline aan de Gentsesteenweg verwelkomt je voor slechts 67 euro, met aangepaste dranken.
The post Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van

Lees meer »

Percussie-ensemble DrumSpirit uit Dadizele beleeft momenteel hoogdagen: “Voor het eerst in 10 jaar tijd nog eens een internationale wedstrijd”

DrumSpirit, het Dadizeelse percussie-ensemble, beleeft hoogdagen. De muzikanten stonden afgelopen zomer tijdens Tien Om Te Zien op het podium met Metejoor en kijken reikhalzend uit naar hun tour volgend jaar doorheen de Verenigde Staten. “Daar nemen we voor het eerst sinds 2014 weer deel aan een grote internationale wedstrijd.”
The post Percussie-ensemble DrumSpirit uit Dadizele beleeft momenteel hoogdagen: “Voor

Lees meer »

“Dankjewel, Telenet”: Luca Brecel moet factuur van 5.000 euro (!) dan toch niet betalen na “halve minuut 4G”

Luca Brecel houdt alleen een sportieve kater over aan z’n trip naar de Saudi Arabia Snooker Masters. De 29-jarige Limburger werd vorige week in de eerste ronde uitgeschakeld. Aanvankelijk leek hij ook te zijn opgezadeld met een stevige rekening voor zijn mobiel verbuik. Bijna 5.000 euro zat hij boven z’n vaste abonnementskost, al heeft Telenet de fout intussen rechtgezet.

Lees meer »

Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Lokaal Liberaal stelde zondagochtend haar lijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. “Roeselare draait goed, maar het kan nog beter. Met lef, durf en frisse ideeën hopen we straks ons zetelaantal te verdubbelen”, aldus lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Piet Delrue.
The post Lokaal Liberaal stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond en morgen Memorial Van Damme in Brussel. Een van de topatleten die je er aan het werk kan zien is polsstokspringer Mondo Duplantis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

4 op 10 Vlamingen stemde in 2024 anders dan in 2019: bekijk in detail de kiezersbewegingen per partij 

38 procent van de Vlamingen stemde afgelopen verkiezingen in juni op een andere partij dan 5 jaar geleden. Dat blijkt uit nieuw kiezersonderzoek van de Universiteit Antwerpen. Ze brachten de kiezersbewegingen tussen de Vlaamse partijen in kaart. Wie kon kiezers van andere partijen overtuigen? En hoeveel moesten partijen precies prijsgeven aan elke tegenstander? Bekijk hier het overzicht.

Lees meer »