Medische testen zijn achter de rug: transfervrije Dennis Praet lijkt op weg naar Antwerp

Helemaal rond is het nog niet, maar het lijkt er sterk op dat Dennis Praet (30) dé zomerversterking van Antwerp wordt. De middenvelder legde vanmorgen zijn medische testen af. Slaagt hij daarvoor – en er is niemand die daar eigenlijk aan twijfelt – lijkt niets een overgang nog in de weg te staan. 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdploeg van de Week: de GU17 van voetbalclub KM Torhout

Dit is de GU17 van voetbalclub KM Torhout. Bovenaan van links naar rechts Jona Tanghe, Louis Sandra, Leonardo Bratu, Senne Cogghe, Ares Maniares, Thor Goossens, Ben Becquevort, Diogo Silva Candeias en trainer-coach Bob Maertens en onderaan van links naar rechts afgevaardigde Johan Coudyzer, Kjentes Vercnocke, Marcelo Vandekerckhove, Lander Dufoer, Emilio Sabbe, Lisandro Verhelst en Marlon Vereecken.
The post Jeugdploeg

Lees meer »

Speelkar en Babbelcaravan naar Zarren

Na heel wat geslaagde passages op verschillende locaties in Kortemark trekken de Speelkar en de Babbelcaravan dit najaar naar Zarren. Je vindt ze op woensdag 25 september, woensdag 9 en woensdag 23 oktober in de Koordhoekwijk. “Dit gebeurt in samenwerking met LDC De Wimperlinde, vzw ‘t Schoederkloptje en Saamo, een organisatie die sociale uitsluiting wil
The post Speelkar en

Lees meer »

Carl Detailleur van voormalige horecazaak Peegie in Roeselare is overleden: “Dankzij hem was het Stationsplein het feestplein van de Batjes”

Op zondag 8 september is Carl Detailleur overleden. Hij baatte jarenlang de voormalige horecazaak Peegie op het Stationsplein in Roeselare uit. “Carl zorgde ervoor dat het Stationsplein het feestplein van de Batjes was”, aldus Serge Gobin, die veel met hem samenwerkte.
The post Carl Detailleur van voormalige horecazaak Peegie in Roeselare is overleden: “Dankzij hem was het Stationsplein het

Lees meer »