Make America a Grand Slam-winner again: de Amerikaanse renaissance op de US Open

 

Met Taylor Fritz, Frances Tiafoe, Emma Navarro en Jessica Pegula kleuren de halve finales van de US Open opvallend Amerikaans. Is de jarenlange droogte definitief voorbij en worden de Verenigde Staten opnieuw een groot tennisland?

 

Meer krantenkoppen in België

Protest tegen nieuwe verkaveling

Bewoners in de Sint-Jorisstraat in Elverdinge luiden de alarmbel over een nieuwe verkaveling van Ons Onderdak. Ze vrezen parkeer- en verkeersoverlast en stellen de rechtsgeldigheid van de vergunning in vraag. Schepen en voorzitter van Ons Onderdak Philip Bolle (Vooruit) spreekt echter van een mooi project.
The post Protest tegen nieuwe verkaveling appeared first on KW.be.

Lees meer »

CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar

CD&V presenteerde vandaag zijn toekomstplan voor Heuvelland. In aanloop naar de verkiezingen natuurlijk, maar men wil toch nog een stapje verder gaan. “Dit is een visie op lange termijn”, zegt lijsttrekker Nathan Duhayon, “die al onze dorpen voorbereidt op de toekomst.”
The post CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven

Geen stunt tegen tweedeklasser Eupen, maar wel een zeer straffe prestatie van de club uit Derde Amateur. Als KVDO dit een heel seizoen volhoudt, mag het publiek zich in de handjes wrijven.
The post Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlanders gaan opnieuw in beroep tegen ethaankraker in Antwerps havengebied

De Nederlandse provincie Noord-Brabant tekent opnieuw beroep aan tegen de vergunning die de Vlaamse overheid verleende aan het Britse chemiebedrijf Ineos. Dat meldt de provincie vrijdag op haar website. De ethaankraker van Ineos in de Antwerpse haven zou volgens de Nederlanders nog altijd te veel stikstofdepositie opleveren in het Natura2000-gebied De Brabantse Wal.

Lees meer »

Inbrekers crashen in tuin Zwevezeels kinderdagverblijf na wilde achtervolging, vier jaar cel geëist: “Ze graaiden zelfs cadeautjes mee vanonder de kerstboom”

Twee Servische mannen riskeren voor de Brugse rechtbank elk vier jaar effectieve celstraf voor een hele resem woninginbraken. De politie kon Luka D. (28) en Marko J. (25) op kerstavond klissen na een wilde achtervolging die eindigde in de tuin van een kinderdagverblijf in Zwevezele.
The post Inbrekers crashen in tuin Zwevezeels kinderdagverblijf na wilde achtervolging, vier jaar cel

Lees meer »