Grootste vrouwelijke techno-dj’s Charlotte de Witte en Amelie Lens bundelen krachten: “Verrassing wordt donderdag onthuld”

Al weken lang maken Charlotte de Witte (32) en Amelie Lens (34), hun fans nieuwsgierig met hints over een geheimzinnige samenwerking. Dat de twee grootste vrouwelijke techno-dj’s hun krachten hebben gebundeld, staat inmiddels vast. Maar wat ze precies gaan doen? Dat verklappen Amelie en Charlotte donderdag om 16 uur op hun socialemediakanalen. 

Meer krantenkoppen in België

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »

KIJK. Dit vonden Vlamingen in de VS over het debat tussen Trump en Harris: “Een gevecht tussen een zenuwpees en een bullebak”

Het eerste debat tussen Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris werd wereldwijd gevolgd. Ook Vlamingen die in de VS wonen, volgden het debat op de voet. Maar wat vonden zij van de eerste tv-confrontatie ooit tussen Trump en Harris? En wat betekent dat volgens hen voor de uitslag van de verkiezingen in november? Vier Vlaamse Amerikanen geven hun impressies.

Lees meer »

KWS Oudenburg heeft iets recht te zetten

Na 2-0-verlies bij Ingelmunster deed KWS Oudenburg (2A) thuis tegen Loppem wat moet. Winnen, zelfs met duidelijke cijfers (4-0). Zondag komt het punteloze Daring Brugge op bezoek. Kris Mahieu (35) verwacht een pittig duel. Halfweg de eerste periode van de eerste thuismatch van het seizoen opende Mahieu de score. Hij verzilverde een rechtstreekse vrije trap.
The post KWS Oudenburg

Lees meer »

Meer mannen willen diëtist worden

Verschillende hogescholen zagen de opleiding voedings- en dieetkunde bijna verdubbelen in enkele jaren tijd. “De tijd dat we alleen maar mensen hielpen te vermageren, ligt achter ons.” Waarom is de richting zo populair geworden?

Lees meer »

Grensstreek geteisterd door diefstallenplaag van en uit voertuigen: “Wees extra waakzaam in de komende, donkere periode”

De voorbije maand werden opvallend veel voertuigdiefstallen gepleegd. Dat het een plaag is, blijkt uit de cijfers. In een maand tijd al vier keer zoveel als dezelfde periode vorig jaar. Ook bij de politiezone Grensleie vloeken ze. “We zetten nochtans in op verhoogde patrouilles en wijkgerichte controles”, klinkt het.
The post Grensstreek geteisterd door diefstallenplaag van en uit voertuigen:

Lees meer »

936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het stuur op drie maanden tijd: “Een gemiddelde van 10 per dag”

Op drie maanden tijd werden er al 936 rijbewijzen ingetrokken in West-Vlaanderen van autobestuurders, die hun gsm gebruiken tijdens het rijden. Dat was al langer verboden, maar sinds 1 juni 2024 wordt onmiddellijk het rijbewijs ingetrokken voor een periode van 15 dagen en moet de autobestuurder verschijnen voor de politierechtsbank.
The post 936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het

Lees meer »

Geslaagde speelpleinwerking sluit af met kleurrijk feest

De zomervakantie zit er op. In Ledegem blikken ze tevreden terug op een geslaagde speelpleinwerking. Die werd op het einde van de zomervakantie nog eens extra in de verf gezet tijdens een slotfeest. “Het evenement stond volledig in het teken van een Color Run. De kinderen werd gevraagd om kledij aan te trekken die vuil
The post Geslaagde speelpleinwerking

Lees meer »

Nepagenten stelen miljoenenlading cocaïne van beruchte Taghi-groep: drugsroof veroorzaakt enorme spanningen in crimineel circuit

Het Antwerpse parket is een bende nepagenten op het spoor die grote drugsladingen steelt van andere criminele organisaties. De bende zou twee weken geleden in Kemzeke een transport van de beruchte Taghi-groep uit Nederland hebben overvallen. Daarbij zou 1.400 kg cocaïne zijn geroofd. De drugsroof zorgt voor enorme spanningen in het criminele circuit.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, ook uit ons land, dagen Nederlands fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

Maakt Céline Dion comeback op Eurovisiesongfestival? Podcastmakers denken te weten van wel

Een dikke maand na haar memorabele optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, zou Céline Dion (56) een comeback plannen op het komende Eurovisiesongfestival. Dat idee wordt geponeerd in de podcast Eurovis-Huns, meer bepaald in een gesprek met Moritz Stadler, één van de producenten van de ’s werelds bekendste liedjeswedstrijd. De man bevestigt noch ontkracht het gerucht voorlopig niet.

Lees meer »