227 banen bedreigd bij Copeland in Welkenraedt

Bij Copeland in Welkenraedt, in de provincie Luik, staan 227 banen op de helling. De producent van compressoren heeft donderdag de intentie bekendgemaakt om de productie er stop te zetten. Daardoor staan 227 van de 316 banen op de helling. 

 

Meer krantenkoppen in België

DISCUSSIE. Kom op tegen Kanker vraagt om “gezonde” cadeautjes te geven in plaats van altijd een fles wijn: ga jij je gewoontes aanpassen?

Kom op tegen Kanker vraagt meer aandacht voor de link tussen alcohol en kanker: “55 procent van de Vlamingen weet niet dat alcohol het risico op 7 types kanker verhoogt.” Een nieuwe campagne – die mensen op een gezondere manier van het leven wil leren genieten – moet daar verandering in brengen. Ga jij je gewoontes aanpassen naar aanleiding van

Lees meer »

IN BEELD. Joren uit ‘Blind getrouwd’ geeft relatie-update op première musical ‘Grease’: “Ik ben van ‘t straat”

Strakke jeans, leren jekkers en vetkuiven. Heel wat BV’s hadden zich voor de première van de Nederlandstalige versie van de hitmusical ‘Grease’ in de Stadsschouwburg van Antwerpen uitgedost in de fifties-stijl van deze swingende feelgood-klassieker. Helemaal klaar om mee te zingen en dansen met ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’.

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

Voedselagentschap sluit elke maand een horecazaak: aantal klachten weer op niveau van voor corona

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) ontving vorig jaar 252 klachten uit onze provincie en legde elf West-Vlaamse horecazaken een tijdelijke sluiting op. Dat zijn recordcijfers. “Vandaag kan iedereen zomaar een horecazaak starten”, zucht voorzitter Yves Van Moorter van Horeca West-Vlaanderen.
The post Voedselagentschap sluit elke maand een horecazaak: aantal klachten weer op niveau van

Lees meer »

Gewezen spelverdeler van Knack Roeselare Sander Depovere verdeelt voortaan ramen en deuren: “Carrièreswitch die kan tellen”

Sander Depovere (29) nam enkele maanden geleden afscheid van het professionele volleybal. De voormalige setter van Knack Roeselare vond intussen een nieuwe uitdaging bij Studio Frank, het ramen en deurenbedrijf van zijn schoonvader, Frank van Grinsven. Na hun eerste vestiging in Hasselt komt er een tweede bij. Niet toevallig in Roeselare. “Als carrièreswitch kan dit tellen, maar ik zie het

Lees meer »

Meer mannen willen diëtist worden

Verschillende hogescholen zagen de opleiding voedings- en dieetkunde bijna verdubbelen in enkele jaren tijd. “De tijd dat we alleen maar mensen hielpen te vermageren, ligt achter ons.” Waarom is de richting zo populair geworden?

Lees meer »

NV-A wil ook in Pittem een rol spelen

Op de valreep maakte NV-A bekend dat de partij ook in Pittem aan de gemeenteraadsverkiezingen zal deelnemen. Met een lijst van vijf kandidaten en een sterk programma willen ze proberen mee hun stempel te drukken op de Pittemse politiek.
The post NV-A wil ook in Pittem een rol spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »