Voor de 4e keer (!) op rij goud: Michèle George kroont zich weer tot paralympisch kampioene in het G-paardrijden

Ook Michèle George heeft een medaille kunnen bemachtigen op de Paralympische Spelen. Samen met haar paard ‘Best of 8′ behaalt ze goud in de individuele dressuur. Het is al haar 5e paralympische medaille. Ook op de Spelen van Tokio pakte ze al goud in de freestyle en de individuele competitie. Lees meer bij onze collega’s van Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

“Tientallen doden bij aanval op tentenkamp Gaza”, aldus aan Hamas gelieerde media – Israël spreekt van “antiterreuroperatie”

Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Zestig anderen zijn mogelijk gewond geraakt. Het Israëlische leger meldt dat het een terroristisch commandocentrum heeft aangevallen, volgens de Palestijnse autoriteiten werd vluchtelingenkamp Al-Mawasi getroffen.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Patrick en Olivier Orlans lanceren nieuw wielerevenement in Oostende: “Kans om met drie fietslegendes mee te fietsen”

Op zaterdag 12 oktober vindt een nieuw evenement plaats in Oostende. Het fietsevenement Coast Cycling Classic neemt deelnemers mee langs de Belgische kust door het achterland van West-Vlaanderen. Er zijn vier afstanden: 25, 50, 75 of 100 kilometer. En je krijgt meteen de kans om met drie wielerlegendes mee te fietsen: Ine Beyen, Frank Hoste en Dirk De Wolf. Ook

Lees meer »

PK voor verdedigingshonden

Zondag 22 september moet een absolute hoogdag worden voor De Moubeekse Honden, de club die in de Moubekestraat in Aartrijke zijn terrein heeft. Dan mag de vereniging het provinciaal kampioenschap van West- en Oost-Vlaanderen voor verdedigingshonden organiseren.
The post PK voor verdedigingshonden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Céline Dion plant grote comeback tijdens Songfestival”

Ze keerde al heel even terug voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, maar volgens bronnen wil Céline Dion (56) haar comeback maken op het Eurovisiesongfestival. “Ze is een legende”, klinkt het bij Moritz Stadler, één van de producenten van het liedjesfestijn.

Lees meer »

De onverbreekbare band tussen Dieter Coppens en Kevin versterkt tijdens ‘De goudvis’: “We hebben speciale klik”

“Vroeger zag je mensen denken: ‘Oei, da’s iemand met down, wat moet je daartegen zeggen?’ Intussen kennen ze zeker dertig van die gasten bij naam.” De impact die Dieter Coppens (46) en zijn maatje Kevin Van Den Bosch (39) hebben, is niet te onderschatten. De twee zijn nu opnieuw samen op pad voor ‘De goudvis’. In ‘Dag Allemaal’ vertellen ze

Lees meer »

Pélicot zal vandaag dan toch niet getuigen in verkrachtingsproces: zeventiger verschijnt “zichtbaar verzwakt” in rechtbank en wordt naar dokter gestuurd

Dominique Pélicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pélicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is woensdag – voor de derde dag op rij – ziek. Van de rechter mocht de hoofdbeschuldigde – “zichtbaar verzwakt”, zo schrijft het Franse persagentschap AFP – beschikken voor een medisch onderzoek. Hij heeft dus nog steeds niet kunnen getuigen in

Lees meer »

Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek en brocante is onze passie en ons leven”

Waarom kiest een Zwitsers koppel na heel wat internationale omzwervingen voor een nieuw project in Veurne of all places? Dat vertelt spraakwaterval Benjamin Aebischer (43) in geuren en kleuren in de nieuwe zaak die hij met partner Stéphanie (49) heeft geopend in de Zuidstraat: Brocante Number Eight.
The post Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek

Lees meer »