Tweemaal vergund en tweemaal vernietigd, maar na achttien jaar haalt het vroegere Uplace dan toch vergunning binnen: “Eindelijk kunnen we Broeklin realiseren”

Projectontwikkelaar Uplace kan na 18 jaar eindelijk starten met de ontwikkeling van het duurzame en innovatieve ontwikkelingsproject Broeklin, onder het viaduct in Machelen. De enige partij die beroep aantekende tegen de vergunning, Sobeco nv, heeft haar beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen ingetrokken. Het project is daardoor definitief vergund.

 

Meer krantenkoppen in België

Dam in Polen dreigt te overstromen: “Laatste kans om te evacueren” – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, bergwandelaar in Oostenrijk bedolven door lawine

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bereiden zich voor op het hoge water. Volg

Lees meer »

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas

Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn heeft zijn boek ‘Politievertellingen ‘ut De Oude Vestingstraat’ voorgesteld aan familie, collega’s, vrienden en sympathisanten. “Alle vertellingen zijn waar gebeurd.” De opbrengst gaat volledig naar het Kinderkankerfonds.
The post Ere-hoofdinspecteur Ghislain Samyn schrijft boek over verleden bij politiezone Vlas appeared first on KW.be.

Lees meer »