Ontploffing in woning in Ukkel: “Vermoedelijk gaat het om een afrekening, maar niet in het drugsmilieu”

In Ukkel heeft er zich vannacht een explosie voorgedaan in de inkomhal van een woning. Dat gebeurde in de Karmelietenstraat. Het Brusselse parket bevestigt dat de explosie een criminele daad was.

 

Meer krantenkoppen in België

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s”

Vrijdag 30 augustus was aan Steuren Ambacht de allerlaatste dag van de speelpleinwerking Jakkedoe. “De traditionele ‘frietjesdag’, waar toch een 170-tal kinderen op afgekomen is”, zegt jeugdconsulente Kimberly Tanghe. “Het dagelijkse gemiddelde de voorbije twee maanden was een 120 tot 130-tal inschrijvingen.”
The post Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alec Segaert realiseert betere tijd dan elitekampioen Affini op EK tijdrijden: “Hij had hier kunnen winnen bij de profs”

Een opvallende vaststelling woensdag na de Europese kampioenschappen tijdrijden in Limburg: beloftekampioen Alec Segaert realiseerde een tijd die sneller was dan elitekampioen Edoardo Affini. “Samen met vele anderen vind ik dat Alec gewoon bij de elite had moeten rijden”, zei eliterenner Victor Campenaerts, niet alleen landgenoot van Segaert, maar ook ploeggenoot bij Lotto Dstny.
The post Alec Segaert realiseert

Lees meer »

Cercle Leopold Kring uitzonderlijk open voor publiek

Ter gelegenheid van de festiviteiten rond 100 jaar Vliegschool in Wevelgem worden de deuren van de Kring Leopold opengezet. De medewerkers van de Flanders Aviation Society (FAS) stopten er dagenlang werk in om het iconische gebouw op te ruimen. Enkel op zaterdag 14 en zondag 15 september is het te bezichtigen voor het publiek.
The post Cercle Leopold Kring

Lees meer »