Nieuwe klap voor lifestylemerk Meghan Markle: “x”

Meghan Markle’s (43) lifestylemerk, American Riviera Orchard, komt opnieuw voor een obstakel te staan. Haar laatste patentaanvraag, is namelijk afgekeurd. Daarnaast lijkt het erop dat de lancering van het merk nu voor onbepaalde tijd is opgeschort. 

Meer krantenkoppen in België

KWS Oudenburg heeft iets recht te zetten

Na 2-0-verlies bij Ingelmunster deed KWS Oudenburg (2A) thuis tegen Loppem wat moet. Winnen, zelfs met duidelijke cijfers (4-0). Zondag komt het punteloze Daring Brugge op bezoek. Kris Mahieu (35) verwacht een pittig duel. Halfweg de eerste periode van de eerste thuismatch van het seizoen opende Mahieu de score. Hij verzilverde een rechtstreekse vrije trap.
The post KWS Oudenburg

Lees meer »

Triatlon in Ieper mikt zondag op 450 deelnemers: “Er staan verschillende kleppers aan de start”

TDTI (Triatlon Duatlon Team Ieper) organiseert op zondag 15 september opnieuw de jaarlijkse triatlon. Vorig jaar was het een snikhete editie en waren er zorgen over de kwaliteit van het water, dit jaar wordt een minder warme editie en zal het water wellicht geen probleem vormen.
The post Triatlon in Ieper mikt zondag op 450 deelnemers: “Er staan verschillende

Lees meer »

Goud voor Luc Verloo en Christine Couvreur

Op 16 augustus 1974 gaven Luc Verloo en Christine Couvreur elkaar officieel hun jawoord. Burgemeester Jan Morbee bracht het echtpaar een bezoek bij hen thuis in Duinenwater om het koppel te feliciteren naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum. Het paar heeft twee kinderen: Kristof (getrouwd met Nathalie en twee zonen, Louis en Henry) en Stefanie
The post Goud voor

Lees meer »

Zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s kan Oostendenaar zes maanden cel en zware boete opleveren

Ondanks herhaaldelijke betrappingen bleef E.X. mensen zonder geldige verblijfsdocumenten in zijn pizzeria’s in Oostende en Middelkerke tewerkstellen. Dat kan de 42-jarige Albanees nu zes maanden cel en een fikse boete opleveren.
The post Zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s kan Oostendenaar zes maanden cel en zware boete opleveren appeared first on KW.be.

Lees meer »

De nieuwe doelman van KV Kortrijk is geen doordeweekse Kerel: “Ja, ik bezorgde mijn ploegmaat rood… Was fun!”

KV Kortrijk heeft een nieuwe doelman. En het is geen gewone straks meer over zijn rare stoten in Noorwegen. Coach Freyr Alexandersson toonde zich ondanks de sterke heenronde niet overtuigd van Tom Vandenberghe en Lucas Pirard. Enter zijn landgenoot en international: Patrik Gunnarsson. Meteen onbetwiste nummer één. Club Brugge morgen thuis is ideaal voor een heldenrol.
The post De

Lees meer »

Cercle wisselt in 1/16e finales thuisvoordeel en ontvangt Olympic Charleroi in Brugge

De kalendercommissie van de Pro League heeft vrijdag de definitieve speelmomenten van de zestiende finales in de Beker van België (Croky Cup) bekendgemaakt, de ronde waarin de eersteklassers instromen en waarvoor maandag geloot werd. Voor één wedstrijd wisselt het thuisvoordeel: na overleg met ?het stadsbestuur van Charleroi werd beslist om ?het duel tussen Olympic Charleroi (1e Afd.) en Cercle Brugge

Lees meer »