Na meer dan 40 jaar onder water legt droogte Grieks dorp weer bloot

De ruïnes van het Griekse dorp Kallio, dat tientallen jaren onder water heeft gelegen, zijn weer tevoorschijn gekomen. Het stuwmeer Mornos, dat Athene van water voorziet, is door recordtemperaturen gedeeltelijk opgedroogd.

 

Meer krantenkoppen in België

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Hinder bij heraanleg kruispunt Afrikalaan en Vliegtuiglaan in de aanloop naar de nieuwe Verapazbrug in Gent  

In Gent starten vandaag voorbereidende werken voor de heraanleg van het kruispunt van de Afrikalaan en de Vliegtuiglaan. Het Agentschap Wegen en verkeer waarschuwt bestuurders voor hinder. Het kruispunt krijgt extra afslagstroken en bredere fiets- en voetpaden. De werken moeten begin 2025 afgerond zijn, voor de nieuwe Verapazbrug in gebruik genomen wordt die de ring langs het nieuwe kruispunt zal

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Première van iconische musical ‘Lelies’ met heel wat West-Vlaamse inbreng ontroert én imponeert in Fakkeltheater Antwerpen

De iconische musical ‘Lelies’, geproduceerd door InTeam Producties, ging in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. De cast dook vol overgave in het complexe en emotionele verhaal van ‘Lelies’. Hun energie, inzet en toewijding maakten de premièrevoorstelling een meeslepende ervaring die het publiek diep raakte. Het premièrepubliek beloonde de cast met een staande ovatie na een indrukwekkende voorstelling,

Lees meer »

Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage”

Stefanie Werbrouck opent op zondag 15 september officieel haar zaak Flowers & Braids. Bij Flowers & Braids kunnen dames terecht voor feestkapsels, maquillage en workshops.
The post Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage” appeared first on KW.be.

Lees meer »