LIVE TOUR OF BRITAIN. Evenepoel, die wordt opgewacht door pak fans, verwacht explosieve koers: “Er komt meer afscheiding”

In de tweede rit van de Tour of Britain steken de renners de Schots-Engelse grens over. De hele etappe gaat het op en af, na 152 kilometer ligt de finish in Redcar. Wat kan Remco Evenepoel op het heuvelachtige parcours? 

Meer krantenkoppen in België

G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters”

Bij de G-ploeg van J.V.V. Sint-Andries zijn ze trots op de kleinschalige, sociale werkgroep waar plezier en gezelligheid centraal staan. “Onze missie is om elke G-sporter een geweldige sportervaring te bieden, ongeacht zijn niveau of vaardigheden. Puur voor het plezier.”
The post G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hinder bij heraanleg kruispunt Afrikalaan en Vliegtuiglaan in de aanloop naar de nieuwe Verapazbrug in Gent  

In Gent starten vandaag voorbereidende werken voor de heraanleg van het kruispunt van de Afrikalaan en de Vliegtuiglaan. Het Agentschap Wegen en verkeer waarschuwt bestuurders voor hinder. Het kruispunt krijgt extra afslagstroken en bredere fiets- en voetpaden. De werken moeten begin 2025 afgerond zijn, voor de nieuwe Verapazbrug in gebruik genomen wordt die de ring langs het nieuwe kruispunt zal

Lees meer »

Emma Bale kan altijd rekenen op liefje Jolan, zoon van Koen De Bouw: “’s Avonds dansen we in de keuken op mijn liedjes”

Met het nummer ‘Kijk niet weg’ roept Emma Bale (25) op om als omstaander in te grijpen wanneer iemand gepest wordt. Zelf denkt ze nog vaak terug aan de klasgenoot die voor haar opkwam toen ze gemene opmerkingen kreeg over haar deelname aan ‘The voice kids’. “Dat wekte jaloezie op”, getuigt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de

Lees meer »

Magda inventariseert 300.000 bidprentjes en rouwbrieven

Heemkring Gestella plaatste bestuurslid Magda Van Moortel (75) netjes in de schijnwerpers. De dame, geboren in Bekegem en woonachtig in Zedelgem, inventariseerde op haar eentje zo maar eventjes 300.000 (!) bidprentjes en rouwbrieven. “Sinds het ontstaan van Gestella in 1976 is een van de activiteiten het verzamelen van bidprentjes en rouwberichten”, opent voorzitter Roger Rondelez.
The post Magda inventariseert

Lees meer »

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Noord-Korea plant uitbreiding van nucleair arsenaal

Pyongyang gaat zijn kernwapenarsenaal uitbreiden, heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un maandag gezegd in een toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Dat bericht het staatspersbureau KCNA dinsdag. “Het beleid om de nucleaire strijdkrachten op te bouwen door het aantal kernwapens exponentieel te doen stijgen zijn we nu perfect aan het uitvoeren”, zei Kim.

Lees meer »

Zo goedkoop is een kot van Barbara in ‘Kotmadam Sarafian’ in het normaal erg dure Gent: “Een bescheiden bedrag”

“Een jaar lang gratis op kot, je zou je voor minder laten filmen”: het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ lokte na aflevering één heel wat reacties uit. In dat programma kan je het reilen en zeilen volgens van zeven studenten die op kot gaan bij actrice Barbara Sarafian (56). Reporter Jarne gaat in deze nieuw HLN Showbits op bezoek bij de

Lees meer »