Erdogan ontvangt al-Sisi in Ankara voor verzoening na decennium vol onenigheid

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft woensdag in Ankara zijn Egyptische ambtgenoot Abdel Fattah al-Sisi verwelkomd voor een ongezien bezoek dat een decennium van onenigheid tussen de twee landen moet begraven.

 

Meer krantenkoppen in België

René en Nicole uit Kortrijk zijn 65 jaar getrouwd

René Totaert (92) en Nicole D’Haluwin (86) werden op het stadhuis ontvangen voor hun briljanten huwelijksjubileum. Nicole is geboren in Kortrijk op 15 november 1937.
The post René en Nicole uit Kortrijk zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werknemers Audi staan hele dag voor gesloten fabriekspoorten: “We willen duidelijkheid, dit is mentaal zwaar”

Maandag hebben enkele honderden werknemers van Audi Brussel de hele dag voor de fabriekspoorten verzameld, maar de fabriek zelf bleef onherroepelijk dicht. De meeste aanwezigen wilden wel aan het werk, maar willen vooral duidelijkheid. “Iedere dag thuiskomen en tegen je vrouw moeten zeggen dat je niet weet of je de volgende dag kunt werken, dat is mentaal zwaar.”

Lees meer »

“Kinderen in een shirt met mijn naam, wie had dat gedacht?”: het sprookje van jeugdproduct Joaquin Seys bij Club Brugge

Dat wisten we intussen wel van Joaquin Seys: vorig seizoen nog anoniem bij Club NXT maar vandaag als flankverdediger de grote revelatie van blauw-zwart. En dat hij opvallend nuchter blijft onder de plotse roem. Al staat de Oostendenaar , pas 19, straks op San Siro. En later tegenover Haaland en co. Maar wist u ook dat de new born stervoetballer

Lees meer »

Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij TOTZ begon het voor ons én dit is hier de perfecte locatie!”

Op vrijdag 13 september om 20.40 uur kan je op VTM genieten van de jubileumshow ’40 jaar Clouseau’, die werd opgenomen aan de Rotonde in Westende. Koen en Kris mogen inderdaad al terugblikken op een gigantische carrière van 40 jaar én nog altijd bljiven ze enorm populair.
The post Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij

Lees meer »

Schoenenketen Bristol failliet: 160 banen gaan verloren

Het doek is zoals verwacht gevallen over de schoenenketen Bristol. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft donderdag het faillissement uitgesproken van Euro Shoe Group, de vennootschap achter de keten. Dat meldt vakbond ACV Puls en het bedrijf bevestigt het nieuws. Een 160-tal mensen op de hoofdzetel en het logistiek centrum in Beringen verliezen hun baan.

Lees meer »

Burgemeester Hoogstraten wil gezamenlijke politiepost met Nederland op E19 in Meer: “Drugscriminelen verplaatsen activiteiten naar België”

De burgemeester van Hoogstraten Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft) wil dat er op de E19 in Meer een politiepost komt met zowel Belgische als Nederlandse politie die er permanent aanwezig is. Dat moet drugsbendes afschrikken die hun activiteiten van Nederland naar de grensstreek lijken te verplaatsen, omdat er in Nederland harder tegen hen opgetreden wordt.

Lees meer »

OPROEP. Zit jij in een studentenkot dat je ouders kochten als investering?

Een nieuw academiejaar, een nieuwe dramatische zoektocht naar een studentenkot. Of niet, als je ouders doelbewust investeerden in eentje, zodat jij nu gerust je valies én rugzak kan pakken. Kochten jouw ouders een kot aan, en trek jij nu erin? Of verblijf jij al in zulke investeringspoten? We horen graag jullie verhaal, in een telefoontje met jou en je ouders,

Lees meer »