BINNENKIJKEN. Voor 1,6 miljoen euro is deze 100 jaar oude school de jouwe: “De binnentuin maakt het uniek”

Een vers schooljaar is begonnen, maar in de schoolgebouwen van de Gentse Sint-Lievenspoortstraat is het opvallend stil. De site staat te koop voor 1,6 miljoen euro.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe stopt met politiek in Zonnebeke: “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over”

Na zes jaar zegt huidig gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe (50) de politiek vaarwel. Beroepsbezigheden verplichten haar tot deze keuze. “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over voor mijn politieke activiteiten.”
The post Ook gemeenteraadsvoorzitter Nele Dejonghe stopt met politiek in Zonnebeke: “Door onze zaak blijft er te weinig tijd over” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KWS Oudenburg heeft iets recht te zetten

Na 2-0-verlies bij Ingelmunster deed KWS Oudenburg (2A) thuis tegen Loppem wat moet. Winnen, zelfs met duidelijke cijfers (4-0). Zondag komt het punteloze Daring Brugge op bezoek. Kris Mahieu (35) verwacht een pittig duel. Halfweg de eerste periode van de eerste thuismatch van het seizoen opende Mahieu de score. Hij verzilverde een rechtstreekse vrije trap.
The post KWS Oudenburg

Lees meer »

Avontuurlijke activiteiten tijdens de Week van het Bos in Roeselare

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober staat het Bergmolenbos in Roeselare in het teken van de Week van de Bos. Dit jaar staat avontuur helemaal centraal. Onder de noemer ‘Overleven in het bos’ worden er zowel op zaterdag als op zondag activiteiten georganiseerd.
The post Avontuurlijke activiteiten tijdens de Week van het Bos in Roeselare appeared first on

Lees meer »

Ex van Steven Van Herreweghe huwde met Flip Kowlier: “Ik kom goed overeen met hem en Katrien”

‘Hoeveel mensen plassen tijdens het douchen?’ Het zijn vragen die Steven Van Herreweghe (46) voorlegt aan bekende Vlamingen in zijn nieuwe programma ‘Enquêtebureau’. Typische clichés worden aan diggelen geslagen of nét bevestigd. Maar welke vooroordelen wil Steven over z’n eigen (liefdes)leven doorprikken? “Bij die persoonlijke onthulling staarde het publiek me aan.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS en VK stellen besluit langeafstandsraketten Oekraïne uit – Ex-president Medvedev dreigt Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek”

Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben nog geen besluit genomen over de inzet van westerse langeafstandswapens door Oekraïne op Russisch grondgebied. Vanuit Rusland werd dreigend gereageerd op de plannen over de langeafstandsraketten. Zo dreigt de Russische ex-president Medvedev Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” als Oekraïne westerse langeafstandswapens inzet. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in

Lees meer »

Meer mannen willen diëtist worden

Verschillende hogescholen zagen de opleiding voedings- en dieetkunde bijna verdubbelen in enkele jaren tijd. “De tijd dat we alleen maar mensen hielpen te vermageren, ligt achter ons.” Waarom is de richting zo populair geworden?

Lees meer »