Auto botst tegen politiemotor tijdens controle in Leuven

In Leuven is een auto tijdens een controle gebotst tegen een politiemotor op de Lüdenscheidsingel. Dat laat de politie zelf weten. Er raakte niemand gewond, maar de 2 voertuigen moesten wel getakeld worden. 

Meer krantenkoppen in België

‘Julie zwijgt’ van Leonardo van Dijl is Belgische Oscarinzending voor 2025

‘Julie zwijgt’, het speelfilmdebuut van Leonardo van Dijl, is de officiële Belgische inzending voor de Oscars. De Belgische jury koos de film als kandidaat voor een kans op het felbegeerde beeldje in de categorie Beste Internationale Langspeelfilm. ‘Julie zwijgt’ viel eerder al in de prijzen op het filmfestival van Cannes en gaat dit najaar in België in première tijdens Film

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »

Cultuurprijsuitreiking in het OC Vondel

Om de drie jaar is er in de Berengemeente een cultuurprijsuitreiking. Dit jaar gebeurt dit op vrijdag 27 september, om 19 uur. Elke Meulebekenaar of Meulebeekse vereniging die zich verdienstelijk had gemaakt op cultureel vlak, kwam in aanmerking om de cultuurtrofee in de wacht te slepen. De genomineerden zijn: Joost Pollet (harmonie Vreugd in Deugd),
The post Cultuurprijsuitreiking in

Lees meer »

Bewogen lijsttrekkersdebat van UNIZO Kuurne

Zoals in de meeste gemeenten, organiseerde Unizo ook in Kuurne een kopstukkendebat. Moderator van dienst was Bruggeling Lieven Verstraete. Francis Benoit (Burg+), Annelies Vandenbussche (Vooruit-Groen), Bram Deloof (N-VA) en Tom Leece (Nieuw Kuurne) keken elkaar in de ogen, met af en toe ruimte voor sarcasme en hilariteit.
The post Bewogen lijsttrekkersdebat van UNIZO Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »