Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen

Begin juli presenteerde lijsttrekker Dieter Carron de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Bij de voorstelling stonden nog enkele plekjes open, omdat de partij nog zocht naar enkele specifieke profielen. Ondertussen werden de resterende 6 plaatsen ingevuld.

Aurélie Lammertyn (24 jaar) zal als jonge twintiger op plaats 8 staan. Aurélie is werkzaam in de kinderopvang van Kidz en is daarnaast leerkracht woord in STAP. Sofie Seurynck (46 jaar), die verzekeraar is, prijkt op plaats 32 en wil vooral het mobiliteitsprobleem in Roeselare aanpakken. Stefanie Van Huynegem (47 jaar) is boekhouder en stond in 2012 ook al als kandidaat op de lijst. Het sterke N-VA programma bekoort haar nog steeds. In het najaar neemt ze plaats 20 in. De vrouwelijke kandidatenlijst is compleet met Isabelle Denys (50 jaar) op plaats 34. Isabelle woont in Beveren, is mode-adviseur en wil een hardere aanpak voor drugs en andere overlast.

Staf Houthoofd (21 jaar), KSA-leider bij De Torrewachters in Rumbeke , wil zich voor de jeugdbewegingen en jongeren inzetten. Als student Rechten toont hij al lang interesse in de politiek. Tot slot neemt Dominik Daeninck (54 jaar) plaats 31 voor zijn rekening. Dominik is zaakvoerder van brasserie Suurplas. Hij wil zich inzetten voor de horeca en de handelaars van onze stad.

“N-VA heeft 39 sterke en gemotiveerde kandidaten om naar de Roeselaarse kiezer te gaan” glundert Dieter. “Met duidelijke standpunten voor een veiliger, mobieler en financieel gezondere stad trekken we vol vertrouwen naar de bewoners”. De komende periode trekken de kandidaten nog van deur tot deur, waarbij ze hun standpunten persoonlijk willen toelichten aan de Roeselaarse bevolking.

The post Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Heidi De Pauw, ex-CEO Child Focus, wordt hoofd Belgisch ontwikkelingsagentschap in Jordanië: “Het is voor mij wel de logische volgende stap”

Na 12 jaar als CEO bij Child Focus, maakt Heidi De Pauw (52) de overstap naar Enabel. Bij het Belgische Ontwikkelingsagentschap wordt ze country director voor Jordanië. “Het is voor mij een logische volgende stap in mijn carrière”, zegt De Pauw. “Als ik zeg dat ik nieuwe horizonten wil opzoeken, dan doe ik dat.” Maar echt nieuw is de regio

Lees meer »

Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek en brocante is onze passie en ons leven”

Waarom kiest een Zwitsers koppel na heel wat internationale omzwervingen voor een nieuw project in Veurne of all places? Dat vertelt spraakwaterval Benjamin Aebischer (43) in geuren en kleuren in de nieuwe zaak die hij met partner Stéphanie (49) heeft geopend in de Zuidstraat: Brocante Number Eight.
The post Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek

Lees meer »