“Moet er eerst een kind gepakt worden?” Wolf Bram verdeelt Nederland

Valt er te leven met wolf Bram? Die vraag verdeelt de Nederlandse provincie Utrecht nadat het dier meermaals met mensen in aanraking is gekomen. Afschieten mag voorlopig niet, dus zoekt de provincie naar andere middelen om de wolf bang te maken voor de mens.

 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

Met dank aan Lisa Hanze: Voodoo Village dorp van liefde en connectie (en zo weinig mogelijk gsm’s)

Voodoo Village. Veelzijdig, verrassend en verbindend. Grimbergs elektronisch en populair mini-dorp waar de Voodoo People – over zaterdag en zondag heen in totaal met 30.000 – zich onderdompelen in de vetste ravedecors (The Forest!). Terwijl in ‘The Oracle’, een uniek Belgisch festivalcocon, deconnectie moet leiden tot reconnectie. Gsm’s zijn er niet toegelaten. Met dank aan Lisa Hanze (29) en Maxim

Lees meer »

Alles was geregeld voor hun huwelijk, tot nietsvermoedende bruid krijgt te horen dat ze maand eerder al trouwde

Een vrouw uit het Franse Vélizy-Villacoublay (op zo’n 15 kilometer van Parijs) had haar speciale dag heel anders voorgesteld. Tijdens het plannen van haar bruiloft kwam ze erachter dat zij op papier al getrouwd was. Een andere vrouw bleek onder haar naam, met behulp van haar identiteitskaart die zij eerder was kwijtgeraakt, een maand eerder getrouwd te zijn.

Lees meer »

Kijk bij HLN vandaag én morgen exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »