KIJK. Fans teleurgesteld na stopzetting van ‘Harry Potter’-traditie: geen aankondiging Zweinstein Express in King’s Cross

De Zweinstein Express vertrekt niet meer vanuit het station King’s Cross. Of het is toch niet meer te horen. De organisator ‘Wizarding World’ heeft het jaarlijkse evenement geannuleerd. Er kwam te veel volk op af. Tot grote teleurstelling van de fans van Harry Potter. Verschillenden van hen zakten toch af naar het station en lieten hun ongenoegen duidelijk horen. Op videobeelden die ze delen op sociale media is duidelijk boegeroep te horen. 

Meer krantenkoppen in België

“De maffia dacht dat we een mol hadden, zo accuraat was de reeks”: tien weetjes over ‘The Sopranos’

25 jaar geleden zag ‘The Sopranos’ het levenslicht. Daarom duikt HBO in een nieuwe documentaire achter de schermen van de legendarische reeks over maffiabaas Tony Sopranos (James Gandolfini) en verklapt opmerkelijke weetjes over de opnames en castleden. Wij zetten er tien op een rijtje. Van de verhaallijn die HBO liever geschrapt wilde zien, tot de verdwijning van acteur James Gandolfini:

Lees meer »

Kuurne koopt voor 100.000 euro parkeermeters die het niet zal gebruiken: “Wij zullen het geld recupereren”

De gemeente Kuurne heeft 14 digitale parkeermeters gekocht die niet geïnstalleerd zullen worden, samen goed voor een kostprijs van zo’n 100.000 euro. De parkeermeters werden twee jaar geleden aangekocht toen het centrum van Kuurne vernieuwd werd, en moesten parkeerwachters helpen om efficiënter te controleren. Maar de nadelen wegen niet op tegen de voordelen, vindt het gemeentebestuur.

Lees meer »

Kortrijk heeft een CrossFit! “Inactiviteit is de hardnekkigste ziekte”

Zondag 15 september openen Ditmar Logghe (31) en Kimberly Coeck (31) de deuren van CrossFit LandMarck, de eerste officiële CrossFit Affiliate in de stad. Gevestigd op de iconische LandMarck site op de Pottelberg, belooft deze nieuwe fitnesslocatie een frisse wind te brengen in de wereld van beweging en gezondheid.
The post Kortrijk heeft een CrossFit! “Inactiviteit is de hardnekkigste

Lees meer »

Trump reageert tevreden: “Dit was mijn beste debat”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump reageert “heel tevreden” na afloop van het felle debat met de Democratische kandidaat Kamala Harris. Politieke analisten stellen nochtans dat Harris het debat met vlag en wimpel heeft gewonnen. “Ik vond haar zwak”, aldus Trump.

Lees meer »