Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs

Tijdelijk een hottub nodig voor een feestje? Op zoek naar een romantische toets voor een knus avondje met je partner? Dankzij The Rolling Hottub rol je gewoon een authentieke hottub je tuin binnen. “Je hebt er geen elektriciteit voor nodig en na iets meer dan een uur kun je in bad!”

Sinds de komst van corona en de lockdowns die erop volgden, zijn heel wat mensen op zoek gegaan naar manieren om het thuis gezellig te maken. De verkoop van zwembaden en jacuzzi’s schoot de hoogte in en de tuin werd opnieuw een oase van comfort en rust. “En zo is ook het verhaal van The Rolling Hottub begonnen”, lachen Jonas Kint (29) en Elina Pil (28). “Op het einde van de laatste lockdown begon een vriend van ons met het concept van The Rolling Hottub. Het idee was dat niet iedereen de plaats of de middelen had om zomaar een echte hottub in huis te halen. Je kon er vanaf dan gewoon een exemplaar op een aanhangwagen huren en die zo je tuin binnenrollen. Ondertussen was het al uitgegroeid tot meer dan alleen maar thuisfeestjes. Een tijdelijke hottub werd een ware hit bij events of zelfs bij jeugdbewegingen. Door een professionele verandering in het leven van onze vriend, had hij niet langer de tijd zich ermee bezig te houden, waarop wij het van hem overnamen.”

Voor Jonas en Elina, die eveneens een eigen schrijnwerkerij runnen, zijn de mobiele hottubs een waardevolle aanvulling. “We verhuurden al enkele jaren partytenten, die voor allerlei gelegenheden kunnen worden ingezet. Nu komen daar ook hottubs bij. Vergis jullie niet: het zijn geen jacuzzi’s! Je hebt hiervoor dus geen elektriciteit nodig, maar wel hout. Dat laat je in een speciale schaal branden, waardoor het water van de hottub ook gaat opwarmen. Op amper een uur tijd kun je al genieten van water op een temperatuur van 31 à 32 graden. We hebben twee verschillende exemplaren die we aanbieden. Het grootste model, waarmee alles begon, is in hout en staat op een aanhangwagen. Je rolt het dus gewoon tot op de plaats waar het moet staan. Maar sinds kort is er ook een oranje versie, en die kun je van de aanhangwagen af rollen. Het principe van het rollen blijft natuurlijk wel altijd aanwezig.”

De hottubs kunnen worden gehuurd maar eveneens worden aangekocht. Daarvoor beschikken Jonas en Elina over een complete webshop. Op die webshop zijn ook alle details en mogelijkheden terug te vinden.

The post Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mediteren, wandelen en wekelijks naar steakhouse: zo ziet prins Harry’s leven in koninklijk ‘ballingschap’ eruit

Op zijn 40ste verjaardag is het duidelijk dat de Britse prins Harry niet alleen zijn koninklijke functie, maar ook zijn wilde haren verloren is. Geen dwaze feestjes meer, en ook geen lintjes doorknippen. Wél wandelingen met zijn hond, fietstochtjes door het park en avondjes uit met Meghan – telkens naar het lokale steakhouse. “Hij verveelt zich te pletter, maar hij

Lees meer »

Martin Heylen duikt in zijn rijke tv-verleden in ‘40 jaar reilen en Heylen’: “Hierna mogen de mensen me terug vergeten”

“Bekend zijn is vervelend” en toch keert Martin Heylen (68) terug in de schijnwerpers met zijn nieuwe reeks ‘40 jaar reilen en Heylen’. Daarin duikt hij in zijn rijke archief en bezoekt hij mensen die hem door de jaren heen zijn bijgebleven. En hoewel Heylen nog niet aan stoppen denkt, begint de twijfel soms toch toe te slaan. “Ik wil

Lees meer »

“Als ik vrijkom pak ik je”: fikse celstraf voor Oostendenaar die ex hardnekkig bleef lastigvallen en met de dood bedreigde

Een 34-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden effectieve celstraf gekregen voor belaging, vernieling, bedreigingen, slagen en smaad. Niels Z. terroriseerde zijn ex in de nasleep van een knipperlichtrelatie.
The post “Als ik vrijkom pak ik je”: fikse celstraf voor Oostendenaar die ex hardnekkig bleef lastigvallen en met de dood bedreigde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Franse vrouwen in tientallen steden op straat als steun aan Gisèle Pelicot

In een dertigtal steden in Frankrijk zijn zaterdag duizenden vrouwen en mannen op straat gekomen om steun te betuigen aan Gisèle Pelicot, de 72-jarige vrouw die jarenlang door haar echtgenoot werd gedrogeerd en door tientallen mannen is verkracht. Pelicot is in korte tijd uitgegroeid tot nationaal symbool in de strijd tegen seksueel misbruik.

Lees meer »

“Ik viel compleet uit de lucht”: Lichterveldse CD&V-schepen draagt op BK Beerpong T-shirt met knipoog naar nieuwe partij DURF

‘Stevie Durft.’ Dat stond er op het T-shirt van CD&V-schepen Steven Bogaert uit Lichtervelde te lezen tijdens zijn deelname aan het Belgisch kampioenschap beerpong in zijn gemeente. Een duidelijke verwijzing naar de nieuwbakken partij DURF, die Open VLD, N-VA en SOMM groepeert. “Het was mijn teamgenoot die ze had laten maken. Ik wist helemaal van niets”, glimlacht Bogaert.
The

Lees meer »

Oeganda begraaft atlete Rebecca Cheptegei, slachtoffer van femicide

Honderden Oegandezen en talrijke atleten hebben zaterdag de laatste eer bewezen aan de Oegandese atlete Rebecca Cheptegei. Haar levensgezel overgoot haar op 1 september in Kenia met benzine en stak haar in brand. Het drama gebeurde enkele weken nadat ze de marathon had gelopen op de Olympische Spelen in Parijs.

Lees meer »

Van feestende prins Aymeric tot fotomodel Lady Amelia: deze jonge royals zijn de sterren van het internet

Prins Aymeric (18) is de ‘royal influencer’ van de Belgische koninklijke familie, en toont zijn bevoorrechte leventje graag aan de wereld via sociale media. Zijn vader prins Laurent (60) laat dat toe, zo lang zijn posts maar geen controverse kunnen veroorzaken. Maar naast Aymeric kent de royaltywereld nog wel meer bijzondere internetfenomenen. In ‘Story’ neemt koningshuisexpert Wim Dehandschutter de populairste

Lees meer »

Lokaal kunsttalent exposeert in glazen container

Naast OC de Stekke staat een glazen container. Een beetje vreemd op het eerste gezicht. Wie nader toekijkt ziet schilderijen hangen: kleurrijke landschappen, van de hand van Roland Plasman. Het Wevelgemse Atelier voor Plastische Kunsten lanceert immers een uniek kunstproject waarbij deze tijdelijke container wordt omgetoverd tot een inspirerende tentoonstellingsruimte. “Ik startte in 1986 met
The post Lokaal kunsttalent

Lees meer »