Jamie xx over zijn nieuwe plaat en zijn exclusieve ‘De Morgen’-showcase: ‘Ik wil het gevoel van een undergroundclub nabootsen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Na commotie op gemeenteraad: oppositie in Heuvelland mag rapport van Audit Vlaanderen inlezen

In Heuvelland zullen de gemeenteraadsleden van de oppositie, dat zijn CD&V en N-VA, deze week nog het rapport van Audit Vlaanderen krijgen. Dat heeft burgemeester Wieland Demeyer (Gemeentebelangen) beloofd. Maandagavond verliet de voltallige oppositie uit protest de gemeenteraad, omdat ze het rapport van Audit Vlaanderen niet mochten inzien. Dat onderzoek kwam er na een melding over mogelijke fraude in Heuvelland.

Lees meer »

“Je ongetrainde geest is als een wild paard: hij gaat alle kanten op”: CEO, piloot en arts getuigen over heilzaamheid van meditatie

Helemaal zen en “100 procent zeker dat hij terugkomt” verliet Tom Waes het boeddhistisch centrum na een stilteretraite voor zijn programma ‘Kalm Waes’. Wat zo heilzaam is aan uren, zelfs dagen zitten én zwijgen op het meditatiekussen, en hoe het hen kalmeert in hun eigen drukke levens, weten ook deze ex-CEO, piloot en kinderarts. “De eerste keren vond ik het

Lees meer »

Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding

Club Brugge heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Guldensporenstadion KV Kortrijk met 0-3 opzijgezet. Door de zege komen de Bruggelingen voorlopig samen met Racing Genk aan de leiding. Kortrijk staat met zeven punten dertiende.
The post Club Brugge wint met 0-3 van Kortrijk en komt naast Genk aan de leiding appeared first

Lees meer »

Vooruit, Vlaams Belang en Groen passen voor kopstukkendebat Unizo Ieper: “Flagrante discriminatie”

Unizo Ieper organiseert op dinsdag 17 september een kopstukkendebat in het auditorium van het Auris Center. Philip Bolle (Vooruit), Nancy Six (Vlaams Belang) en Sam Vancayseele (Groen) zeggen echter dat ze niet zullen deelnemen omdat de kopstukken van alle drie de partijen van stadslijst Team Ieper worden uitgenodigd.
The post Vooruit, Vlaams Belang en Groen passen voor kopstukkendebat Unizo

Lees meer »

Zware brand in werkstal op boerderij in Kalmthout

In de Heikantstraat in Kalmthout woedt sinds vrijdagochtend een stevige brand in een boerderij. Het vuur ontstond in één van de loodsen op het terrein. Er zijn gelukkig geen gewonden. De loods, die dienst doet als werkstal, lijkt wel volledig verloren te zijn.

Lees meer »

Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk

In de Engelse Kerk in de Langestraat in Oostende start zaterdag het project ‘LIJF-elijk ANDERS’ met foto’s van de Gentse Hilde Braet. Het is een fototentoonstelling rond seksualiteitsbeleving van vrouwen met een beperking.
The post Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loro Piana, peperdure en discrete luxe uit Italië, nu ook bij ons te koop: “Opvallende logo’s? Dat is iets voor de nouveaux riches”

Loro Piana is het meest exclusieve modemerk ter wereld en sinds deze week is de damescollectie te koop in ons land. Nooit van gehoord? Logisch, het merk houdt zich bewust low profile – geen logo’s, geen opzichtige designs – en het is net die discretie die door de superrijken wordt omarmd. Toch hangt er een zwart randje aan het modemerk

Lees meer »