Intekenen op staatsbon of termijnrekening: zo vermijd je verborgen kosten en wachttijden

Wilt u volgende week een groot bedrag investeren in de staatsbon of op een termijnrekening bij de bank? Pas dan tijdig uw betalingslimiet aan en calculeer de nodige tijd in voor uw banktransfer. En hou rekening met (het verlies van) de getrouwheidspremie als u geld afhaalt van uw spaarrekening.

 

Meer krantenkoppen in België

Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio

Op vrijdag 13 september wordt het kermisweekend in Sijsele afgetrapt met de officiële start van de jaarlijks terugkerende kermisradio ROS. Om 20 uur start op ROS een verkiezingsdebat met de vijf Damse lijsttrekkers, dat ook live kan gevolgd worden in de gemeentelijke turnzaal.
The post Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Bakje troost’ in nieuwe Troostbar in Brugge: “Maar hier mag zeker ook gelachen worden”

In de Langestraat 129 gaat Charlotte Verrecas (40) van start met Troostbar. Je kunt er genieten van een kopje koffie, een biertje of stukje taart. Tegelijk kan je ook troost vinden in troostcadeautjes of boeken ontdekken over rouw en verlies. “Maar hier mag zeker ook gelachen worden!”, zegt Charlotte.
The post ‘Bakje troost’ in nieuwe Troostbar in Brugge: “Maar

Lees meer »

Gewezen spelverdeler van Knack Roeselare Sander Depovere verdeelt voortaan ramen en deuren: “Carrièreswitch die kan tellen”

Sander Depovere (29) nam enkele maanden geleden afscheid van het professionele volleybal. De voormalige setter van Knack Roeselare vond intussen een nieuwe uitdaging bij Studio Frank, het ramen en deurenbedrijf van zijn schoonvader, Frank van Grinsven. Na hun eerste vestiging in Hasselt komt er een tweede bij. Niet toevallig in Roeselare. “Als carrièreswitch kan dit tellen, maar ik zie het

Lees meer »

Gedenksteen voor de Poolse bevrijders

Tachtig jaar geleden reed generaal Stanislas Maczek met de Eerste Poolse Pantserdivsie Ieper binnen via de Polenlaan. Ter herdenking van die historische gebeurtenis en als eerbetoon aan de Poolse bevrijders onthulde de Koninklijke Oud-Strijdersbond Ieper-Zillebeke 40-45 een nieuwe gedenksteen in de Polenlaan nabij de bibliotheek.
The post Gedenksteen voor de Poolse bevrijders appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »