Exit Lattanzio bij STVV, Mazzu belangrijkste kandidaat om hem op te volgen

Christian Lattanzio (52) heeft de weinig benijdenswaardige eer de eerste coach te zijn die ontslagen is in 1A. Zijn vervanger wordt meer dan waarschijnlijk een oude bekende: Felice Mazzu (58). 

Meer krantenkoppen in België

12 zwaar verwaarloosde miniatuurpaardjes in beslag genomen in Nijlen: “Hoeven zo vergroeid dat zelfs erop staan pijnlijk is”

In Nijlen zijn 12 miniatuurpaardjes in beslag genomen die ernstig verwaarloosd waren. Dat gebeurde in opdracht van de dienst Dierenwelzijn. De paardjes waren ondervoed, zaten vol ongedierte en hadden niet de nodige verzorging. Bij één van de paarden zijn de hoeven zo uitgegroeid dat erop lopen of staan pijnlijk is. De dieren zitten nu in het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum in

Lees meer »

Vermoedelijke bestuurder (21) aangehouden na joyride met ambulance

In Antwerpen is een tweede verdachte gevat in het onderzoek naar de ambulance die zondag (even) werd gestolen tijdens een medische interventie. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat wellicht om de man die achter het stuur kroop en met de ambulance wegreed. De 21-jarige Antwerpenaar is aangehouden door de onderzoeksrechter.

Lees meer »

De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie

Op dinsdag 10 september was er de officiële opening van het Grand Café en resto d’Embrasserie in het woonzorgcentrum De Zilverberg. Beide zijn op 2,5 maanden volledig vernieuwd met een nieuwe naam er bovenop.
The post De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deelauto op Marktplein in Ingelmunster

Sinds kort staat er een nieuwe deelauto op het Marktplein. Je kan reserveren via het platform Claus2you. Je gebruikt de deelauto wanneer je er één nodig hebt en dat zonder instapkosten. De ideale oplossing voor wie slechts af en toe een auto nodig heeft. Het autodeelplatform van Claus Mobility is toegankelijk voor particulieren en bedrijven.
The post Deelauto op

Lees meer »

Welkom in de proeftuin in Klerken

Op vrijdag 6 september werd in Houthulst, meer bepaald in deelgemeente Klerken, een zogenaamde proeftuin geopend. Inwoners mogen er fruit, bloemen en noten komen plukken, rapen en proeven.
The post Welkom in de proeftuin in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verwoestende bosbranden Hawaï gevolg van verschillende factoren

De grote natuurbranden die over het Hawaïaanse eiland Maui raasden vorig jaar augustus, waren het gevolg van een complexe samenloop van factoren die “jaren in de maak zijn geweest”. Dat staat in een rapport dat vrijdag is gepresenteerd over de bosbranden. Bij het natuurgeweld kwamen meer dan honderd mensen om het leven.

Lees meer »

“Met die ene zin wil ze duidelijk iets zeggen”: onze royalty-expert analyseert de videoboodschap van prinses Kate

Geen perscommuniqué, geen tv-interview, geen woordvoerder die in haar naam sprak. De Britse prinses Kate (42) koos – opnieuw – een persoonlijke videoboodschap om bekend te maken dat haar chemotherapie is afgerond. Ze huurde daarvoor een échte regisseur in. Kate is daarmee een trendsetter in de koninklijke wereld, analyseert onze royalty-expert Wim Dehandschutter. Al volgt ze met zo’n zorgvuldig geregisseerde

Lees meer »

‘Vind me op het nieuws’: ex-leerling (23) aangehouden nadat hij verontrustende boodschappen online plaatst over Brugse school

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school, omdat een ex-leerling (23) via sociale media beelden van die school had gedeeld met weinig geruststellende boodschappen. De jongeman werd uiteindelijk opgepakt in de buurt en is na verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij stond onder voorwaarden in een ander lopend dossier. “De leerlingen liepen nooit gevaar”,

Lees meer »