Charlotte Van Brabander opnieuw in verwachting na ivf-traject: “Ik voel mij gezegend”

Charlotte Van Brabander, bekend van haar deelname aan ‘De verraders’, is in verwachting. Dat heeft de ‘finfluencer’ zelf laten weten op haar sociale media. “Wow! De afgelopen week leek wel een rollercoaster”, schrijft ze bij een foto van haar echografie. “Maar jawel hoor! Het hartje klopte!” 

Meer krantenkoppen in België

Plaatsverboden tegen veroorzakers van overlast in Oostende werpen hun vruchten af: “Samen zorgen we voor een veilige stad”

Afgelopen zomer diende tegen zeven verschillende personen een plaatsverbod te worden uitgevaardigd nadat ze herhaaldelijk voor overlast zorgden nabij de Drie Gapers en Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.
The post Plaatsverboden tegen veroorzakers van overlast in Oostende werpen hun vruchten af: “Samen zorgen we voor een veilige stad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Auto van 85-jarige man klemgereden in Handzame na vermeend vluchtmisdrijf

In Handzame bij Kortemark reden enkele getuigen maandagavond een 85-jarige man klem op straat nadat die eerder een zware aanrijding veroorzaakte en schijnbaar wegvluchtte. Nadien bleek dat de bejaarde man wellicht onwel was geworden en zich wellicht amper bewust was van wat er gebeurde. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
The post Auto van 85-jarige man klemgereden in Handzame

Lees meer »

Verdachte (24) in de cel voor dodelijke home-invasion in Elsene

In het onderzoek naar de dodelijke home-invasion in Elsene hebben de speurders een 24-jarige verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket van Brussel. De man zit sinds 30 augustus in de cel. Tijdens de home invasion viel 1 dode, een man van 57 jaar, en 2 gewonden, de zoon en de vrouw van het dodelijk slachtoffer.

Lees meer »

VS viseert Russisch tv-netwerk RT met sancties: “Belangrijk onderdeel van Russische oorlogsmachine”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »