Bus crasht aan ingang van school in China: vijf kinderen en zes volwassenen omgekomen

Bij een ongeluk met een schoolbus in de Chinese stad Tai’an zijn zeker elf mensen om het leven gekomen. Dat melden Chinese staatsmedia. 

Meer krantenkoppen in België

“Dit is verraad”: interim-bondscoach van Engeland onder vuur omdat hij weigert volkslied mee te zingen

Twee zeges, en dus een geslaagd debuut voor interim-bondscoach Lee Carsley (50) bij Engeland. Maar dat wil niet zeggen dat het allemaal peis en vree is. De (tijdelijke) opvolger van Gareth Southgate ligt namelijk onder vuur omdat hij tweemaal het volkslied niet meezong. Dat hij een Ierse ex-international is én al gesprekken had met de Ierse voetbalbond voor een job,

Lees meer »

Greet Depovere sluit een fase in haar toneelleven af

Greet Depovere zwaait in schoonheid af als voorzitter van het Arko Dorpstheater. Tijdens een verrassingsfeestje in hun lokaal aan de Broederschool in de Brugstraat werd Greet terecht in de bloemetjes gezet. Volgens bestuurslid Vincent Vancompernolle leidde Greet op een bekwame manier het gezelschap. “Zij was gedurende elf jaar de toegewijde voorzitter. Een toneelgezelschap leiden is
The post Greet Depovere

Lees meer »

KIJK. Britney Spears geeft eigenwijze mening over collega’s op MTV VMA’s: “Waarom kuste dat Sabrina-meisje een alien?”

De awardshow van de MTV Video Music Awards bevatte dit jaar enkele knipogen naar Britney Spears. Zo leurde Megan Thee Stallion rond met een soortgelijke python die Spears op podium rond haar nek had in 2001 en was er een stomende kus verwijzend naar haar kus met Madonna in 2003. Britney heeft enkele fragmenten bekeken online en geeft er op

Lees meer »

Nieuwe boulderzaal in Sint-Kruis opent in februari 2025

Vier jonge Bruggelingen kregen van het Brugse schepencollege een omgevingsvergunning voor de uitbating van een boulderzaal in een voormalige tegelzaak langs de Maalse Steenweg in Sint-Kruis.
The post Nieuwe boulderzaal in Sint-Kruis opent in februari 2025 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning

Promovendus Jong Helkijn kon na twee speeldagen in derde provinciale C nog niet proeven van een overwinning. De ploeg van coach Jérémy De Neve verloor vorig weekend met 3-2 van WS Bellegem. Dit weekend komt Wevelgem City op bezoek in Helkijn.
The post Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse vrouw leent rekening uit om koppel uit Koksijde bijna 28.000 euro lichter te maken

Een 53-jarige Duitse vrouw riskeert in de strafrechtbank van Veurne zes maanden cel omdat ze als mededader van oplichting vervolgd wordt. Doordat ze als ‘money mule’ haar bankrekening ter beschikking stelde van andere criminelen kon zo 27.877 euro gestolen worden van een koppel uit Koksijde.
The post Duitse vrouw leent rekening uit om koppel uit Koksijde bijna 28.000 euro

Lees meer »

Artistiek directeur Opera Ballet Vlaanderen over opvoering van ‘Rain’ van Anne Teresa De Keersmaeker: “Geen voorstander van cancel culture”

"Ik ben geen voorstander van cancel culture, maar dit is wel een moment voor ons als sector om na te denken over wat welzijn en welbevinden is binnen zo’n organisatie." Dat zegt Jan Vandenhouwe, artistiek directeur van Opera Ballet Vlaanderen, naar aanleiding van de herneming van ‘Rain’, een voorstelling van choreografe Anne Teresa De Keersmaeker die vlak voor de zomer

Lees meer »

Leanderhof in Zwevegem neemt plaats rond de feesttafel

Op kermiszaterdag organiseerde een groep enthousiastelingen een barbecue voor de bewoners van het Leanderhof. Het was het werk van het comité ’t Vlechtwerk waarbij zich een aantal bewoners heeft aangesloten om af en toe de handen uit de mouwen te steken en iets te organiseren.
The post Leanderhof in Zwevegem neemt plaats rond de feesttafel appeared first on KW.be.

Lees meer »