“Werkdruk te hoog en toch ontslagen”: ook vakbonden productiehuis achter ‘Thuis’ klagen wanbeleid VRT aan

Na het ontslag op staande voet van twee toplui blijft het rommelen binnen de VRT. Uit een nieuwe brief, die ons via onze tiplijn 4040 is toegestuurd, blijkt dat ook de vakbonden bij Eyeworks, het productiehuis dat de soap ‘Thuis’ heeft overgenomen, niet te spreken zijn over het beleid van de zender. 

Meer krantenkoppen in België

Leffingeleuren mikt op 12.000 toeschouwers: “Onze festivalformule is uniek”

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september loopt het dorpscentrum van Leffinge weer lekker vol voor Leffingeleuren. Editie nummer 47 is al sinds vorige week helemaal uitverkocht, al kunnen liefhebbers wel nog terecht op het gratis gedeelte van het festival. “Net die formule maakt Leffingeleuren uniek”, klinkt het.
The post Leffingeleuren mikt op 12.000 toeschouwers: “Onze festivalformule

Lees meer »

Koninklijk Sportcomité Zwevezele viert verjaardag met standbeeld: “Goede renners strikken kost heel wat tijd, moeite en geld”

In 1949 ontstond de toenmalige Sportcomiteit Zwevezele en vandaag – 75 jaar later – is de organisatie actiever dan ooit. Deze verjaardag wordt op zondag 22 september gevierd met de plaatsing van een standbeeld, als eerbetoon aan alle renners, voorzitters en clubleden die al die tijd het beste van zichzelf hebben gegeven om Zwevezele Koers elk jaar waar te maken.

Lees meer »

Goldband zorgde tijdens uitbundig optreden voor ‘aardbeving’ in Rotterdam

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

CM-baas Luc Van Gorp: “Elke avond denk ik: ik moet iets schrijven over Gaza. Maar ik doe het niet en dat is laf”

Op zijn vijftien belandde hij per ongeluk in een ambulance en Luc Van Gorp zag het licht: hij zou verpleger worden. Het liep anders. Hij volgde een priesteropleiding, werd CM-baas en vertegenwoordigt vandaag 4,7 miljoen leden. Maar diep vanbinnen zit hij nog vaak in die ambulance. “Als mensen stierven, vroegen ze vaak: ‘Is er een hemel?’ Ik heb nooit nee

Lees meer »

Ruiselede en Wingene werken met Boerenbond aan campagne voor meer verkeersveiligheid op landbouwwegen

De gemeentebesturen van Ruiselede en Wingene werken met de Boerenbond aan een campagne voor veiliger landbouwwegen, vooral tijdens het oogstseizoen. Naar jaarlijkse traditie houdt de West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé ook een persconferentie rond ‘Modder op de weg’, om zoveel mogelijk verkeersongevallen te vermijden.
The post Ruiselede en Wingene werken met Boerenbond aan campagne voor meer verkeersveiligheid op landbouwwegen appeared

Lees meer »

KIJK. Britney Spears geeft eigenwijze mening over collega’s op MTV VMA’s: “Waarom kuste dat Sabrina-meisje een alien?”

De awardshow van de MTV Video Music Awards bevatte dit jaar enkele knipogen naar Britney Spears. Zo leurde Megan Thee Stallion rond met een soortgelijke python die Spears op podium rond haar nek had in 2001 en was er een stomende kus verwijzend naar haar kus met Madonna in 2003. Britney heeft enkele fragmenten bekeken online en geeft er op

Lees meer »

Hollebeke viert mooie ereplaatsen van hun wielerheld Marvin Odent

Marvin Odent heeft zijn eerste Paralympische Spelen achter de rug. Zijn dorp Hollebeke leefde hard mee en ging voor de wegrit met een bus naar Clichy-sous-Bois. Bij zijn thuiskomst stond een delegatie dorpsbewoners hun lokale wielerheld op te wachten.
The post Hollebeke viert mooie ereplaatsen van hun wielerheld Marvin Odent appeared first on KW.be.

Lees meer »