Vrienden van overleden echtpaar zijn sprakeloos: “Ze waren een onbesproken, vriendelijk koppel”

Vrienden van het koppel zeventigers dat zaterdag dood werd aangetroffen in hun woning in Roeselare, zijn verbijsterd: “Ze hebben ons nooit verteld dat er problemen waren.” Volgens het parket bracht de man zijn echtgenote om, en stapte hij daarna zelf uit het leven.

 

Meer krantenkoppen in België

Bumba show: ‘Het Verjaardagsboek’ komt ook naar Roeselare, Oostende en Blankenberge

Zaterdag ging ‘Het Verjaardagsboek’, de nieuwe Bumba-show, in première in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Deze nieuwe theatertour is een feesteditie, want het clowntje Bumba, de vriend van de allerkleinsten, mocht dit jaar 20 kaarsjes uitblazen.
The post Bumba show: ‘Het Verjaardagsboek’ komt ook naar Roeselare, Oostende en Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »

Laureaten van de jeugdschieting in de kijker

Op de terreinen van de Sint-Sebastiaangilde aan de Kortekeer in Beselare vond de laatste jeugdschieting van het Westlandtornooi plaats.
The post Laureaten van de jeugdschieting in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »