Prinses Elisabeth met onbekende jongeman op huwelijk van vriendin: heeft ze een vriend?

In het Waalse dorpje Anvaing trouwde zaterdag Caroline de Lannoy met Henry de Spoelberch. Toch was het vooral een van de gasten die met de meeste aandacht ging lopen. Prinses Elisabeth verscheen er aan de arm van een onbekende jongeman. Is onze prinses verliefd?

 

Meer krantenkoppen in België

Tijdelijk extra parking in Beitem als oplossing bij wegenwerken in 2025

In 2025 starten een aantal riolerings- en wegenwerken in Beitem. De vernieuwing van de nutsleidingen in de Meensesteenweg en rioleringswerken in enkele zijstraten (Kerkhofstraat, Mgr. Catrystraat en Koolbrandersstraat) zullen tijdelijke verkeersmaatregelen met zich meebrengen.
The post Tijdelijk extra parking in Beitem als oplossing bij wegenwerken in 2025 appeared first on KW.be.

Lees meer »

“In een volwaardige regering was het na de verkrachting in de Antwerpse gevangenis alle hens aan dek”

“De overbevolking in de gevangenissen is een reëel probleem, maar is in het verhaal van de brutale verkrachting van een maatschappelijk werker eerder een dooddoener. Hoe durft men zo’n laks veiligheidsbeleid hanteren? Het is karikaturaal dat na dit majeure incident blijkt dat meerdere ‘panic buttons’ niet werken. Dat moet voor veel paniek zorgen”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den Eynde.

Lees meer »

“Hier spelen we geen spelletjes”: bodycambeelden tonen hoe NFL-vedette Tyreek Hill hardhandig wordt geboeid en wat de aanleiding was

De politie van Miami heeft bodycambeelden vrijgegeven die meer duidelijkheid brengen over de confrontatie van American Football-vedette Tyreek Hill (30) met de politie. De speler van Miami Dolphins werd zondag op weg naar het stadion voor de openingsmatch staande gehouden omdat hij zijn gordel niet droeg en te snel reed. Al snel escaleerde de situatie. “Wat als ik niet Tyreek

Lees meer »

Maakt Céline Dion comeback op Eurovisiesongfestival? Podcastmakers denken te weten van wel

Een dikke maand na haar memorabele optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, zou Céline Dion (56) een comeback plannen op het komende Eurovisiesongfestival. Dat idee wordt geponeerd in de podcast Eurovis-Huns, meer bepaald in een gesprek met Moritz Stadler, één van de producenten van de ’s werelds bekendste liedjeswedstrijd. De man bevestigt noch ontkracht het gerucht voorlopig niet.

Lees meer »

Familie van Hakim (53) hoopt op antwoorden nu proces van start gaat: “Zoon heeft nog steeds nachtmerries over zijn dood”

“Haar zoontje zit met vragen, waar zij maar geen antwoorden op kan geven.” De nabestaanden van Hakim Mutyuba (53) wacht een moeilijke confrontatie in de Gentse rechtbank, waar maandag het protest rond zijn verdrinkingsdood start. Ze hopen op antwoorden op hun vele vragen, maar het blijft moeilijk. “Schuldinzicht brengt Hakim niet terug en daar rekenen ze dus ook niet op.”

Lees meer »

Victor Vercouillie valt op EK tijdrijden in voor zieke Yves Lampaert: “Een eer om dit te doen, maar weet niet wat te verwachten”

Na het uitvallen van de zieke Yves Lampaert is Victor Vercouillie vandaag de tweede Belgische tijdrijder op het EK voor mannen-elite. Een verrassing, ook voor de 21-jarige West-Vlaming zelf: “Ik had dit niet verwacht”, zei hij dinsdagavond tijdens een persmoment van de Belgische wielerbond. “Toen Sven (Vanthourenhout) mij zaterdag contacteerde om te mogen invallen, dan was dat een verrassing. ‘Wat

Lees meer »

“Sigaretje roken? Eerst pijpen”: homokoppel riskeert celstraf voor grensoverschrijdend gedrag bij jobstudenten in horecazaak

Een homokoppel riskeert voor de Brugse rechtbank een celstraf wegens aanranding en ongewenst seksueel gedrag ten aanzien van drie jobstudenten in hun Oostendse horecazaak. Een 15-jarig slachtoffer wist niet wat hij zag, toen hij in de kelder ‘bakken moest sorteren’.
The post “Sigaretje roken? Eerst pijpen”: homokoppel riskeert celstraf voor grensoverschrijdend gedrag bij jobstudenten in horecazaak appeared first on

Lees meer »

Gemeentebestuur wil hoeve Pruvost in Leffinge kopen

Het gemeentebestuur van Middelkerke heeft 550.000 euro veil om de hoeve Pruvost en de aanpalende gronden in Leffinge aan te kopen. De gemeenteraad moet wel nog het licht op groen zetten voor deze aankoop. In het verleden leken verschillende geplande vastgoedprojecten er onhaalbaar of stootten ze op publieke protest.
The post Gemeentebestuur wil hoeve Pruvost in Leffinge kopen appeared

Lees meer »

Megatsunami schudt aarde negen dagen door elkaar

Een gigantische aardverschuiving en daaropvolgende megatsunami op Groenland heeft de aarde vorig jaar negen dagen lang doen trillen. Dat hebben Belgische wetenschappers ontdekt. Hun bevindingen zijn nu gepubliceerd in het gereputeerde vakblad Science.

Lees meer »

936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het stuur op drie maanden tijd: “Een gemiddelde van 10 per dag”

Op drie maanden tijd werden er al 936 rijbewijzen ingetrokken in West-Vlaanderen van autobestuurders, die hun gsm gebruiken tijdens het rijden. Dat was al langer verboden, maar sinds 1 juni 2024 wordt onmiddellijk het rijbewijs ingetrokken voor een periode van 15 dagen en moet de autobestuurder verschijnen voor de politierechtsbank.
The post 936 rijbewijzen ingetrokken voor gsm-gebruik achter het

Lees meer »