Opera Ballet Vlaanderen houdt grote stockverkoop: “Van een tuktuk tot meer dan vierhonderd kostuums: alles moet de deur uit”

Opera Ballet Vlaanderen organiseert op zaterdag 14 september in zijn atelier in Zele een grote stockverkoop van decorstukken en kostuums. “Van een tuktuk tot een krukje en meer dan vierhonderd kostuums: alles moet de deur uit”, klinkt het.

 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek en brocante is onze passie en ons leven”

Waarom kiest een Zwitsers koppel na heel wat internationale omzwervingen voor een nieuw project in Veurne of all places? Dat vertelt spraakwaterval Benjamin Aebischer (43) in geuren en kleuren in de nieuwe zaak die hij met partner Stéphanie (49) heeft geopend in de Zuidstraat: Brocante Number Eight.
The post Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek

Lees meer »

Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis

Tijdens de zondag van de kermis kon men kennismaken met het nieuwe bouwproject, dat ondergebracht wordt in het voormalige gemeentehuis in de Kasteelstraat in Oostvleteren.
The post Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische tegenstandster Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten via Truth Social.

Lees meer »

Harris en Trump voluit in de aanval tijdens eerste presidentiële debat, maar afgetekende winnaar is er niet

Er is geen duidelijk winnaar van het eerste (en mogelijk enige) presidentiële debat tussen Kamala Harris en Donald Trump. Harris start zichtbaar zenuwachtig aan het debat, maar weet zich snel te herpakken. Haar missie lijkt vanaf het begin van het debat duidelijk: onder de huid kruipen van oud-president Trump. Dat lijkt deels te lukken, want Trump is zichtbaar geïrriteerd, maar

Lees meer »

Gerenoveerde Kapittelzaal doet Paterskerk in Izegem stukje herleven

Twee jaar na de sloop van de Paterskerk krijgt met de renovatie van de voormalige kapittelzaal een stukje van het historische gebouw toch een tweede leven. Woonzorgcentrum ’t Pandje laat ze ombouwen tot een polyvalente ruimte, met respect voor het verleden. Zo zal een deel van het interieur, met de kenmerkende banken, bewaard blijven.
The post Gerenoveerde Kapittelzaal doet

Lees meer »