Nummer 1722 opnieuw actief door risico op slecht weer: “Kans op onweer”

Omdat het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) waarschuwt voor slecht weer, is het nummer 1722 opnieuw geactiveerd. Dat meldt Binnenlandse Zaken maandagochtend. Specifiek voor Limburg voorspelt onze weerman Ruben Weytjens kans op lokale onweershaarden.

 

Meer krantenkoppen in België

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden. Producent René Vlaeyen legt aan de ‘Gazet van Antwerpen’ uit waarom dat het geval is.

Lees meer »

Leticia (45) is net als prinses Kate sinds deze zomer ‘kankervrij’: “Al mijn energie gaat nu weer naar mijn kinderen”

Ze heeft geen privileges gehad, geen tienkoppig medisch team voor zich alleen, geen au pairs of dienstbodes en ook geen wereldwijd bekeken filmpje om aan te kondigen dat ze ‘kankervrij’ is. Maar toch noemt Leticia Gheysens (45) prinses Kate (42) haar “lotgenote”. Want ook zij kreeg een diagnose, heeft een gezin, een carrière en een lange weg naar herstel die

Lees meer »

Bart Van Opstal uit ‘Big Brother’ naar parlement: “VTM heeft ooit artikel over mij en Vlaams Blok verboden”

Op z’n cv stonden al ‘Big Brother’-deelnemer, politieagent en café-uitbater, en nu is daar parlementslid bijgekomen. Zo’n 8.000 voorkeurstemmen leverden Bart Van Opstal (49) een zitje op naast Tom Van Grieken. “Mijn vader zaliger zou zo fier zijn nu. Hij maakte zich zorgen wat er van mij zou worden”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over zijn politieke

Lees meer »

Ga mee op zoek naar vleermuizen

Jan Talloen neemt vrijdag natuurliefhebbers mee op vleermuizenwandeling, waarbij de ijskelder van het domein Ter Straeten eenmalig te bezoeken is. Het gewezen gemeenteraadslid uit Varsenare is een notoire natuurgids en richtte 40 jaar geleden bij Natuurpunt een vleermuizenwerkgroep op.
The post Ga mee op zoek naar vleermuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Florian Van Acker na Parijs: “Tijd nodig om te verwerken”

Voor Florian Van Acker zaten de Paralympische Spelen in Parijs er vroeger dan verwacht op. In zijn kwartfinale moest hij het onderspit delven tegen de Taiwanees Chen Po Yen (17), die later zilver pakte. Tijd om even terug te blikken met mama Dora Debedts.
The post Florian Van Acker na Parijs: “Tijd nodig om te verwerken” appeared first on

Lees meer »

Specialisatiejaren Ter Groene Poorte krijgen totale make-over

Ook in Ter Groene Poorte werd maandag het startsein gegeven van een nieuw schooljaar. Het wordt voor de specialisatiejaren een innovatief jaar, want de voorbije maanden werd achter de schermen hard gewerkt aan een vernieuwende en creatieve invulling van deze studiejaren, die in de volksmond beter bekend zijn als de zevende jaren. Inspelen op vraag
The post Specialisatiejaren Ter

Lees meer »

Familie Latifi (bekend van stationsshop Leona) opent broodjesbar Dioni’s Keuken: “Zelfde concept als vroeger”

Op de hoek van het Stationsplein waar tot voor de zomervakantie Lotte Deman 15 jaar‘Koken Tielt’ had open gehouden, start de familie Latifi een broodjesbar. Die gaat de naam van zoon Dion dragen, pa Gani Latifi is al ruim 20 jaar de man van stationsshop Leona.
The post Familie Latifi (bekend van stationsshop Leona) opent broodjesbar Dioni’s Keuken: “Zelfde

Lees meer »