Na triomftocht van zijn ex Angelina Jolie: Brad Pitt voor het eerst hand in hand met vriendin Ines op rode loper in Venetië

Brad Pitt (60) en Ines de Ramon (31) lijken de volgende stap in hun relatie te zetten. De acteur nam zijn vriendin namelijk voor het eerst mee op de rode loper. Ze verschenen als koppel bij de première van zijn film ‘Wolfs’ op het Filmfestival van Venetië. 

Meer krantenkoppen in België

Jonge drugskoerier toont medelijden met drugsgebruikers: “Drugs zat zelfs tussen zijn tenen”

“Het was met pijn in het hart. Ik had eigenlijk medelijden met die drugsgebruikers.” Een 21-jarige jongeman uit Tourcoing liet zich door zijn eerlijke verklaring op de rechtbank in Kortrijk opmerken. Hij stond er immers terecht voor invoer en verkoop van heroïne en cocaïne als drugskoerier.
The post Jonge drugskoerier toont medelijden met drugsgebruikers: “Drugs zat zelfs tussen zijn

Lees meer »

Ex-Rode Duivel Vital Borkelmans voor rechter wegens rijden onder invloed

De ex-Rode Duivel Vital Borkelmans (61) stond woensdagochtend terecht voor de Brugse politierechtbank voor het rijden onder invloed van alcohol. De voormalige voetballer en huidige voetbaltrainer liep eind vorig jaar in Knokke tegen de lamp. Opvallend: de man stapte zelf uit zijn wagen en gaf meteen toe aan de agenten dat hij te veel gedronken had.

Lees meer »

Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer

De nieuw opgerichte lokale afdeling van Vlaams Belang in Hooglede-Gits trekt met een (onvolledige) lijst van dertien namen naar de kiezer. “We hebben de ambitie om een positieve verandering teweeg te brengen voor de lokale gemeenschap”, aldus lijsttrekker Alexander Vandemaele.
The post Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acht migranten omgekomen bij poging om Kanaal over te steken

Afgelopen nacht zijn 8 migranten omgekomen bij een poging om het Kanaal over te steken en het Verenigd Koninkrijk te bereiken. Dat meldt de Franse maritieme prefectuur van het Kanaal en de Noordzee. 6 overlevenden, onder wie een baby, zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In totaal zijn er dit jaar al minstens 46 migranten verdronken in het Kanaal.

Lees meer »

LIVE. “Tientallen doden bij aanval op tentenkamp Gaza”, Israël spreekt van “antiterreuroperatie”

Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Zestig anderen zijn mogelijk gewond geraakt. Het Israëlische leger meldt dat het een terroristisch commandocentrum heeft aangevallen, volgens de Palestijnse autoriteiten werd vluchtelingenkamp Al-Mawasi getroffen.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Russische drone neergestort op Lets grondgebied, ook Roemeens luchtruim geschonden door drone

Een Russische militaire drone is zaterdag neergestort in het oostelijke deel van NAVO-lidstaat Letland, meldt president Edgars Rinkevics op X, het vroegere Twitter. “We staan ??in nauw contact met onze bondgenoten”, aldus Rinkevics. “Dergelijke incidenten nemen toe langs de oostelijke flank van de NAVO en we moeten ze collectief aanpakken.” Ook op het Roemeens grondgebied werd een Russische drone gesignaleerd.

Lees meer »

Zo goedkoop is een kot van Barbara in ‘Kotmadam Sarafian’ in het normaal erg dure Gent: “Een bescheiden bedrag”

“Een jaar lang gratis op kot, je zou je voor minder laten filmen”: het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ lokte na aflevering één heel wat reacties uit. In dat programma kan je het reilen en zeilen volgens van zeven studenten die op kot gaan bij actrice Barbara Sarafian (56). Reporter Jarne gaat in deze nieuw HLN Showbits op bezoek bij de

Lees meer »

Zieke Yves Lampaert past voor het EK, twee vervangers aangeduid

Yves Lampaert kan later deze week zoals verwacht wegens ziekte niet deelnemen aan de tijdrit op het Europees kampioenschap wegwielrennen in Limburg. Dat heeft Belgian Cycling maandag gemeld. Victor Vercouillie is zijn vervanger en zal de tijdrit afwerken samen met Victor Campenaerts. In de Mixed Team Relay neemt Edward Theuns Lampaerts plek in.
The post Zieke Yves Lampaert past

Lees meer »

N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar N-VA heeft haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober helemaal rond. Met in extremis enkele verschuivingen op de tabel en een aantal bijkomende kandidaten. Ook het programma ligt intussen vast. Met als slogan ‘Thuis in Torhout’.
The post N-VA Torhout heeft lijst helemaal rond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fonkelnieuwe lijst VoeVeurne gaat voluit voor vernieuwing met 23 nieuwe gezichten: “Wij willen af van die oude politieke cultuur”

Met een lijst van 23 volledig nieuwe namen kiest VoeVeurne bewust om volop voor vernieuwing te gaan. VoeVeurne vindt dat er best wel wat spoeling mag zitten in de Veurnse gemeenteraad, waar al decennialang dezelfde mensen de plak zwaaien. Nieuwe mensen met nieuwe ideeën kunnen de vlam weer in de politieke pan krijgen.
The post Fonkelnieuwe lijst VoeVeurne gaat

Lees meer »

“‘Sex and the City’ laat ook niet het echte New York zien”: cast van ‘Emily in Paris’ reageert op kritiek van Parijzenaars

Inwoners van Parijs hebben het al meermaals van de daken geschreeuwd: de cast van ‘Emily in Paris’ is er niet langer welkom. Op de filmlocaties van de bekende Netflixserie werd die boodschap zelfs met graffiti op de muren geklad. De cast reageert nu voor het eerst in een interview met HLN. “Het is het Amerikaanse perspectief op Parijs, maar dan

Lees meer »