Meteen al dode in eerste week? En verdwijnt Marianne achter de tralies? Dit mag je verwachten van nieuwe seizoen van ‘Thuis’

Verdwijnt Marianne uit ‘Thuis’ omdat ze naar de gevangenis moet? Wie is de mysterieuze schutter in het gerechtsgebouw en wie raakte er gewond? En gaat Tamara eindelijk op zoek naar haar ontvoerde kinderen? Die hamvragen worden maandag bij de start van het 30ste seizoen opgelost. De VRT 1-soap belooft een dramatische start, want deze week valt er al zeker één dode. Bovendien staat er een primeur op stapel en voor later een groot feest voor de kijkers. 

Meer krantenkoppen in België

“Géén nieuw tranendal tegen Frankrijk meer, aub. Tijd voor een dosis feelgood”

Van dé uitschakeling in Sint-Petersburg tot Kylian Mbappé die Jan Vertonghen ging treiteren na z’n owngoal in Düsseldorf. Wedstrijden tegen Frankrijk zijn voor de Rode Duivels de laatste jaren een hoofdstuk vol decepties. Onze chef voetbal Niels Poissonnier kijkt vanavond vooral uit naar hoe de Belgen zich zullen presenteren. “Verliezen tegen ‘Les Bleus’ is geen schande. Maar je moet natuurlijk

Lees meer »

Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s”

Vrijdag 30 augustus was aan Steuren Ambacht de allerlaatste dag van de speelpleinwerking Jakkedoe. “De traditionele ‘frietjesdag’, waar toch een 170-tal kinderen op afgekomen is”, zegt jeugdconsulente Kimberly Tanghe. “Het dagelijkse gemiddelde de voorbije twee maanden was een 120 tot 130-tal inschrijvingen.”
The post Speelpleinwerking Jakkedoe sluit tevreden de zomer af: “We hebben voldoende moni’s” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, onder wie ook Belgen, dagen bakfietsenmerk Babboe voor rechter na veiligheidsproblemen

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway start namens 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen de Nederlandse bakfietsenfabrikant Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het Nederlandse consumentenprogramma ‘Radar’. Het kantoor wil dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

“Hier spelen we geen spelletjes”: bodycambeelden tonen hoe NFL-vedette Tyreek Hill hardhandig wordt geboeid en wat de aanleiding was

De politie van Miami heeft bodycambeelden vrijgegeven die meer duidelijkheid brengen over de confrontatie van American Football-vedette Tyreek Hill (30) met de politie. De speler van Miami Dolphins werd zondag op weg naar het stadion voor de openingsmatch staande gehouden omdat hij zijn gordel niet droeg en te snel reed. Al snel escaleerde de situatie. “Wat als ik niet Tyreek

Lees meer »

Mégane werd opgelicht met valse bankapp: hoe herken je ze?

Opgelet voor oplichters die betalen met een nagemaakte bankapp. Onze redactie ontving verschillende getuigenissen van slachtoffers. Zo ook van Mégane uit Menen. Zij verkocht een dure laptop aan iemand die in haar bijzijn het bedrag leek over te schrijven via een bankapp. Die bleek vervalst. Het geld kreeg ze niet en de laptop was weg. Hoe herken je die apps

Lees meer »

Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage”

Stefanie Werbrouck opent op zondag 15 september officieel haar zaak Flowers & Braids. Bij Flowers & Braids kunnen dames terecht voor feestkapsels, maquillage en workshops.
The post Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »