Man (66) die dood op bankje in Brugge werd gevonden, stierf natuurlijke dood

De 66-jarige man die zondagochtend levenloos op een bankje in Brugge werd gevonden stierf aan een natuurlijke dood. Dat meldt het West-Vlaams parket. Een wandelaar trof het levenloze man aan en alarmeerde de hulpdiensten.

 

Meer krantenkoppen in België

Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje, ziet niemand zitten”

Voor een laatste keer hield de Warandewijk een wijkfeest. Want na 25 edities trekken de organisatoren er de stekker uit. “Afgelopen zondag kwamen er opnieuw zo’n 75 feestvierders opdagen, dat is niet niks, hé.“We stoppen op een hoogtepunt”, klinkt het.
The post Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje,

Lees meer »

Uitkijken naar Scheldeman, Segaert en Vanhove op EK wielrennen in Limburg

Van woensdag tot en met zondag vindt in Limburg het Europees kampioenschap wielrennen plaats. Zowel de profs, heren jeugd en dames jeugd komen in actie. Daarbij ook enkele streekgenoten. Een analyse door bondscoaches Ludwig Willems, Kim de Baat en Serge Pauwels.
The post Uitkijken naar Scheldeman, Segaert en Vanhove op EK wielrennen in Limburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belle Pérez viert 25 jaar carrière met jubileumconcert: BV’s overstelpen zangeres met felicitaties

Belle Pérez (48), de vurige Belgisch-Spaanse uit Limburg, viert dit jaar haar indrukwekkende 25-jarige carrière. De zangeres trakteert daarom haar fans op een jubileumconcert in de Lotto Arena en ze kan daarom op veel felicitaties rekenen van collega-BV’s. Ook Jeroen Van der Boom (52) en Natalia (43) zullen van de partij zijn, en die laatste is heel enthousiast: “We gaan

Lees meer »

Maand rijverbod voor autohandelaar na vlucht voor politie: “Zijn vriend reed na de controle zelfs nog 201 km/u”

Een 41-jarige autohandelaar uit Harelbeke zal het binnenkort voor een tweede keer nog eens 15 dagen zonder zijn rijbewijs moeten doen. In Waregem reed hij aan hoge snelheid weg van de politie en bleek hij teveel alcohol te hebben gedronken. Echt onder de indruk bleken hij en zijn passagier echter niet.
The post Maand rijverbod voor autohandelaar na vlucht

Lees meer »

Jacky Lafon verklapt meer details over haar comeback als Rita in ‘Familie’: “Of er bij de bom iemand sterft…”

Jacky Lafon staat binnenkort opnieuw op de set van ‘Familie’. De actrice, die 24 jaar lang de rol van Zatte Rita in de VTM-soap speelde, werd gevraagd voor een verschijning in de midseasonfinale, die begin januari zal worden uitgezonden. Wordt dit haar comeback of sterft Rita bij de bom die in de aflevering zal ontploffen? “Er wordt heel mysterieus over

Lees meer »

DE INSIDER. Onze man trok naar een Turkse haarkliniek: “1.800 euro voor een nieuwe coupe. Maar dan is het maanden bang afwachten”

Haar is big business in Turkije. Dagelijks vertrekken er vluchten vanuit België, met mensen die een all-in pakket bestelden: weekendje Istanbul én een nieuwe coupe, voor amper 1.800 euro. Maar ben je dan wel zeker van een goed resultaat? En is het wel gezond? Onze reporter trok mee met twee mannen naar een haarkliniek, en volgde het hele proces. “Wat

Lees meer »

“VRT is totaal gecommercialiseerd”: ex-presentator Dirk Tieleman kijkt “met verschrikking” naar heisa bij openbare omroep

Bijna 20 jaar geleden nam hij afscheid van z’n geliefde VRT, maar Dirk Tieleman (84) heeft een gepeperde mening over de saga rond toxisch leiderschap, ontslagen bazen en open brieven bij de openbare omroep. “Ze verliezen hun eigenheid”, klinkt het streng. Hoe gaat het verder nog met de ex-presentator van ‘Terzake’, ‘Koppen’ en ‘Panorama’, die na zijn pensioen niet heeft

Lees meer »

Thomas Vandendriescche, ex-kandidaat van De Mol, komt op voor Groen Kortrijk: “Niet langer aan zijlijn staan”

Eind augustus stelde Groen Kortrijk z’n volledig lijst voor en een van de meer opvallende namen is die van Thomas Vandendriessche, gekend van het vorige seizoen van De Mol. Hij staat op 39e plaats. “In plaats van te bekritiseren aan de kantlijn lijkt mij dit het geschikte moment om binnen te treden in de politieke wereld op gemeentelijk niveau.”

Lees meer »

Pastoor van Scherpenheuvel is regisseur van misviering paus: “35.000 hosties besteld bij zusters Clarissen in Sint-Truiden”

Eind september krijgt ons land voor het eerst in 29 jaar pauselijk bezoek. Paus Franciscus zal zijn doortocht afsluiten met een misviering op zondag 29 september in het Koning Boudewijnstadion. “We hebben 35.000 hosties besteld bij de zusters Clarissen in Sint-Truiden”, zegt Luc Van Hilst, pastoor van Scherpenheuvel en regisseur van de misviering.

Lees meer »