LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Wim De Paepe vijfde nadat hij even op medaillekoers lang: “Een van mijn beste triatlons ooit”

De Belgische delegatie is op de Paralympische Spelen met 29 atleten en hooggespannen verwachtingen. Volg de Paralympics hier op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

“Tijd voor een nieuwe wind”: TEAM8710 met 12 nieuwkomers én jongste kandidaat-burgemeester naar verkiezingen

TEAM8710 maakte haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Wielsbeke bekend. Zoals reeds aangekondigd trekt gemeenteraadsvoorzitter Frédéric Depypere (46) de lijst. Schepenen Daisy Haydon, Ine Callens en Filiep De Vos zorgen voor de nodige bestuurservaring.
The post “Tijd voor een nieuwe wind”: TEAM8710 met 12 nieuwkomers én jongste kandidaat-burgemeester naar verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevaarlijk kruispunt aan Vinktstraat in Aarsele wordt aangepast: “Hier gebeurden al verschillende ongevallen”

Het kruispunt waar de Molenweg en de Poekestraat samenkomen op de Vinktstraat in Aarsele zal naar aanleiding van geplande rioleringswerken in de omgeving aangepast worden. De twee straten worden uit elkaar getrokken en krijgen elk een aparte aantakking op de Vinktstraat.
The post Gevaarlijk kruispunt aan Vinktstraat in Aarsele wordt aangepast: “Hier gebeurden al verschillende ongevallen” appeared first on

Lees meer »

KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp

Het jaarlijkse kamp van de Pittemse afdeling van de KAJ vond plaats in Teuven, een dorp dat dicht bij het bekende drielandenpunt gelegen is.
The post KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee doden na zware klap tegen boom: politie zoekt derde inzittende

Twee mannen zijn woensdagavond om het leven gekomen bij een zwaar ongeval op de grens tussen Wingene en Ruiselede. Een wagen knalde bijzonder hard op een boom langs de weg. Voor twee inzittenden kwam alle hulp te laat. De politie en brandweer zoeken tussen de velden nog een derde persoon.
The post Twee doden na zware klap tegen boom:

Lees meer »

“Dit is een act voor in een stripclub”: Katy Perry opnieuw onder vuur door optreden op de VMA’s

Na enkele jaren stilte is Katy Perry (39) weer helemaal terug, hoewel haar comeback niet zonder uitdagingen verloopt. Eerder deze zomer kreeg ze al kritiek op haar nieuwe videoclip ‘Woman’s World’ en nu ligt ze opnieuw onder vuur na haar optreden op de MTV Video Music Awards (VMA’s). “Ze promoot feminisme en wil dat haar lichaam niet wordt uitgebuit, maar

Lees meer »

Zelensky legt deze maand “overwinningsplan” voor aan Biden: “Offensief in Koersk had verhoopt effect”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum

Op vrijdag 23 augustus vierden Freddy Senaeve en Ingrid Strubbe hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel huwde op 23 augustus 1974 in Oostende. De viering van het gouden paar vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Seriemoordenaar Staf ‘Vampier van Muizen’ Van Eyken mag gevangenis dag verlaten van minister: “Hij is en blijft zelf ook een mens”

Staf Van Eyken (73) – beter bekend als ‘de Vampier van Muizen’ – mocht maandag de gevangenis voor het eerst in acht jaar verlaten. Dat besliste minister van Justitie Paul Van Tigchelt. Van Eyken vermoordde en verkrachtte in de jaren 70 drie vrouwen en zit al 53 jaar in de gevangenis. Toch mocht hij de begrafenis van een vriend bijwonen,

Lees meer »

Na aanvaring in rechtbank staat familie van Francis (16) opnieuw oog in oog met doodrijder: “Voor ons is geen enkele straf zwaar genoeg”

“Wij kregen levenslang omdat jij een moordenaar bent”: toen in juni het proces van start ging tegen Youri H., leidde dat tot een ‘emotionele bom’ tussen de familie van de verongelukte Francis Aerts (16) en de beklaagde. Ook vader Peter Aerts kon zijn emoties na de zitting in de politierechtbank van Dendermonde niet meer de baas en noemde de bestuurder

Lees meer »