Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer”

In het pand in de Keibergstraat 186A waar een tijdlang een krantenwinkeltje heeft bestaan, heeft Lisa Pyfferoen (32) zopas haar zaak Luxe Brow Co ondergebracht, gespecialiseerd in wenkbrauwbehandeling en laserontharing. De plechtige opening heeft plaats op vrijdag 30 augustus van 17 tot 21 uur. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje.

Gestart op Baliebrugge

Lisa woont in de Vrijgeweidestraat op het gehucht De Baliebrugge in Ruddervoorde. Daar heeft ze in een ruime slaapkamer de voorbije drie jaar Luxe Brow Co uitgebouwd tot een succesvolle eenmanszaak. “Nu vind ik de tijd rijp om de zaak in een apart pand een nog meer professionele uitstraling te geven”, zegt ze. “De openingsuren blijven dezelfde: van dinsdag tot en met vrijdag van 14 tot 18 uur en op zaterdag na afspraak. Ik hoop uiteraard dat al mijn bestaande klanten meeverhuizen en dat ik nieuwe klanten kan aantrekken.”

Lisa combineert Luxe Brow Co met een deeltijdse administratieve job in het studiebureau Verhaeghe & Partners in Zedelgem. Haar schaarse vrije tijd besteedt ze voornamelijk aan haar twee hondjes, Nala en Aiko.

Lisa is van opleiding én kinderverzorgster én schoonheidsspecialiste. Tot haar 25ste werkte ze in de buitenschoolse opvang van de vrije basisschool Baliebrugge.

In Antwerpen geleerd

Wenkbrauwbehandeling, de zogenoemde browshaping, is een vak apart. Lisa heeft het geleerd in Antwerpen, waar ze acht maanden gewoond heeft. “Bij browshaping wordt in tegenstelling tot een gewone epilatie naar het totaalplaatje van de wenkbrauw gekeken”, zegt ze. “Het is veel meer dan hier en daar een overtollig haartje wegplukken. Browshaping is puur specialistenwerk.”

“De meeste klanten zijn vrouwen, al komen er voor de laserontharing ook weleens mannen over de vloer. Aangezien ik niet met personeel werk, weten de klanten dat ik altijd zelf de behandeling uitvoer. Ik vind dat belangrijk. De mensen moeten met vertrouwen naar mijn zaak komen.”

The post Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dokters Maria en Aline getuigen over seksuele intimidatie door patiënten. “Naakt en mét erectie zei hij: ‘Kom, onderzoek mij maar’”

“Elke keer zei hij dingen als ‘ik wil bonga bonga of retteketet doen met jou’.” Volgens een internationale studie krijgt meer dan de helft van de vrouwelijke artsen te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag door patiënten. In Vlaanderen ligt dat aantal rond de veertig procent. Huisartsen Maria (30) en Aline (35) maakten het al mee en getuigen over hun ervaringen

Lees meer »

Sassport Boezinge A gaat voor zeven op negen in Ardooie

Na het puntenverlies op de openingsspeeldag thuis tegen Oostnieuwkerke, kon Sassport Boezinge A de rug rechten in het Mirakelstadion tegen RC Waregem. De oranjehemden wonnen met 1-2 en trekken met vier op zes naar Ardooie.
The post Sassport Boezinge A gaat voor zeven op negen in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Apple mag oortjes gebruiken als gehoorapparaat in VS

Volwassenen met licht tot matig hoorverlies, zullen later dit jaar bepaalde AirPods, draadloze oortjes van de Amerikaanse techgigant Apple, kunnen gebruiken als gehoorapparaat. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit (FDA) heeft daarvoor ontwikkelde software van Apple goedgekeurd.

Lees meer »

Diamanten Martin Storme en Marie-Rose Demeulemeester kennen elkaar al van kindsbeen af

Marie-Rose Demeulemeester en Martin Storme hebben onlangs hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Marie-Rose en Martin zijn beiden geboren en getogen Houtavenaars. “We kennen elkaar al van kindsbeen af. Martin was goed bevriend met mijn broers en we zijn ook allebei naar school geweest in Houtave. Ik naar de nonnenschool en Martin naar de jongensschool”, vertelt Marie-Rose.
The post Diamanten Martin

Lees meer »

EXCLUSIEF. Barbara Sarafian (56) waakt over haar geluk. “Nog eens schijteverliefd worden? Dat ga ik niet meer doen”

Voor ‘Kotmadam Sarafian’ woonde Barbara Sarafian (56) onder één dak met zeven studenten. Confronterend? Niet zozeer. “Dankzij hen keek ik terug naar mezelf als twintigjarige.” Hoe ouder de actrice wordt, in haar hart en hoofd blijft ze eeuwig jong. Zelfs wanneer de menopauze, het moederschap en de liefde haar op de proef stellen. “The boutique of love is not closed,

Lees meer »